хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

фанатикам секти "Жити по новому"




Сили АТО отримали наказ покинути Широкине 


Сьогодні вранці командування сектора «М» віддало усний наказ про виведення добровольчих батальйонів із Широкиного. Громадські активісти Маріуполя та Автомайдан збираються бойкотувати виведення військових і вимагають приїзду Президента  Петра Порошенка.


Про це повідомляють народні депутати Ігор Мосійчук і Семен Семенченко, новину передає «Преса України».

«Сьогодні командування сектора М віддало усний наказ про виведення добровольчих батальйонів із Широкиного. Вважаю дане рішення військового керівництва держави як мінімум помилковим, як максимум - державною зрадою. Адже сумнівів у тому, що Широкине буде захоплене окупантами майже немає. Прикладом є Щастя на Луганщині. Як тільки звідти був виведений батальйон "Айдар" - туди ввірвалися сепаратисти», - зазначає депутат Мосійчук.

Інформацію про отримання бійцями наказу покинути Широкине підтверджує і екс-командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

«За інформацією офіцерів "Донбасу" вранці на шикуванні начальником штабу угруповання Нацгвардії в секторі "М" було зачитано розпорядження командуючого сектором М генерала Федорова. На виконання наказу НГШ Муженко батальйон, який бореться на передовій 1,5 року, з них півроку в Широкіно, планують вивести. Розпорядження на руки не дали», - розповідає колишній командир батальйону .

За інформацією Семенченка, командування батальйону виїхало в штаб сектора зажадати на руки письмового розпорядження.

Тим часом громадські активісти Маріуполя та Автомайдан збираються бойкотувати виведення військових із Широкиного, оскільки вважають, що здача Широкиного - це здача Маріуполя.

«Увечері патріоти Маріуполя прийняли рішення збирати Автомайдан і виставляти пікети. Вимагають не виводити добробати з Широкиного. Вимагають Порошенка в Маріуполь», - каже Семен Семенченко.

Депутати сприймають такі дії влади за зраду.

«Дане рішення є наслідком зрадницької дипломатії Президента Петра Порошенка, який під тиском Москви та Заходу погодився на 30-км буферну зону між російськими терористичними військами та українськими збройними силами. Українці за наказом головнокомандуючого почали створювати таку зону - у відповідь російські терористи переходять у наступ», - наголошує Ігор Мосійчук.

Нагадаємо, раніше вже поширювалася інформація, що Широкине готують до здачі сепаратистам. Над розташуванням батальйону «Донбас» несподівано виникли капоніри ВСУ, спрямовані на розташування батальйону
.

6

Коментарі

126.07.15, 11:57

Не моліться на ідолів

МОЛІТЬСЯ ЗА УКРАЇНУ

    226.07.15, 14:38

    Всех, кто предал Украину - расстрелять...

      326.07.15, 23:56

      Не молюся ні на ідолів ні на фейкрепостерів. Усе сам перевіряю
      http://112.ua/ato/genshtab-boycov-v-shirokino-zamenyat-podrazdeleniya-morskoy-pehoty-vms-vsu-247794.html