хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Ще, для сектантів пу і по

Ляшко: Порошенко має оприлюднити таємні домовленості з Путіним щодо Донбасу
Денис Марценко 19 липня 2015, 19:57
 4041
Ляшко: Порошенко має оприлюднити таємні домовленості з Путіним щодо Донбасу


Новину передає «Преса України». 
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до Президента України Петра Порошенка із закликом до розкриття змісту його домовленостей з російським президентом Володимиром Путіним, які доповнюють Мінську угоду. Про існування прихованих домовленостей між президентам РФ і України повідомив Державний секретар Сполучених Штатів Америки Джон Керрі.

«Звертаюся до Президента Порошенка оприлюднити його таємну угоду з Путіним щодо Донбасу, про яку повідомив американський держсекретар. Українці мають право знати!», - написав Ляшко у соцмережі.

Джон Керрі заявив, що між Порошенком і Путіним існує угода, яка доповнює Мінські домовленості. У ній зокрема йдеться про «певні терміни», сказав Керрі.

«Є угода, яка доповнює мінські домовленості. Вона досягнута на подальших переговорах між президентом Порошенком і президентом Путіним, в якій вони домовилися про певні терміни щодо деяких речей».

За словами Керрі, ці домовленості зокрема стосуються термінів припинення режиму вогню.

Також він зазначив, що вже цього тижня Порошенко і Путін зустрінуться в Мілані, де відбудуться переговори за участю президента Франції Франсуа Олланда і канцлера Німеччини Ангели Меркель.

Читайте також:

4

Коментарі