хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

кацапстан готує новий наступ?

Сили АТО знайшли потужні бази техніки бойовиків: готується атака
Наталія Світанок 20 липня 2015, 05:54
 1487
Сили АТО знайшли потужні бази техніки бойовиків: готується атака


Читайте також:
Українські розвідники зафіксували, як російсько-терористичні формування упродовж останніх тижнів створюють потужні військові бази. Це відбувається вздовж всієї лінії фронту. Ймовірно, бойовики готуються до приходу потужного підкріплення у вигляді регулярних російських військ.


Про це повідомляє ТСН, новину передає «Преса України».

«Ми постійно бачимо техніку, концентрують, а ми нічого зробити не можемо у відповідь», - розповідає стрілок 72-ї бригади з позивним «Білий».

За словами бійця, безпілотники їх бригади зафіксували десятки одиниць важкої техніки в селищі Комсомольське, де знаходиться штаб так званої "першої слов'янської бригади" "ДНР". Вся техніка туди заїжджає з Росії. Проте, бронекулаки формуються не лише в Комсомольському. Це відбувається вздовж всієї лінії фронту. Розвідники вважають, що противник створює військові бази, на які повинні зайти регулярні російські війська.

«За тиждень можна забезпечити всю техніку. Техніка тут розташована, піхоту можна завезти дуже швидко і при бажанні – провести наступ», - зазначає розвідник «Маклауд».

На думку військових, однією з найбільш ймовірних цілей противника може стати шахта Путилівська. Тут бойовики розташувалися з трьох сторін, а з четвертої - знаходиться Авдіївський Коксохім і пряма дорога в український тил. Тут терористи щодня застосовують артилерію та руйнують споруди.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ заявила, що ситуацію в районі Донецька виходить із під контролю й існує загроза виникнення серйозного збройного конфлікту.

2

Коментарі

120.07.15, 11:15

О! А БПМ " Дозор", на заднем плане, в каком военторге купили ?