хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Стар-хер дійсно з глузду з"їхав

Волох про Шокіна: старий зірвався з ланцюга
Олена Ярмолюк 14 липня 2015, 17:24
 1107
Волох про Шокіна: старий зірвався з ланцюга


Президент Петро Порошенко повинен звільнити від займаної посади генпрокурора Віктора Шокіна і його заступника Володимира Гузыря у зв'язку з фактичною війною, яку вони оголосили прокурорам, що проводили обшуки у чиновників-корупціонерів. Однак нинішню відсутність реакції президента можна розцінити як розрахунок на вдалий «вихід» до громадськості, під час якого і буде оголошено президентське рішення щодо дій Генпрокурора.


Таку думку висловив у соцмережі блогер і активіст, член громадської ради з питань люстрації Карл Волох, новину передає «Преса України».

«Я абсолютно не уявляю ситуації, при якій президент в нинішніх умовах зможе зберегти Шокіна - старий зірвався з ланцюга. Хоча ще вчора можна було пожертвувати тільки Гузирем (якщо позбавлення від явного та неприкритого лайна можна вважати жертвою). І якщо це так (а президент розклад напевно розуміє), то чого він чекає? Або ж, чим довша пауза, тим ефектніше вихід героя в білому?», - дивується Волох.

Раніше ми повідомляли: Генпрокурор Віктор Шокін разом з заступником здійснює «в чистому вигляді» держпереворот – він почав справжню війну проти співробітників прокуратури, які проводять роботу з очищення влади від продажних чиновників в країні. Проти заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе і його колег, відкриті кримінальні справи. Заступник глави ГПУ Юрій Столярчук має намір отримати дозвіл і провести обшуки у всіх слідчих і інших офіційних осіб, які причетні до обшуків у кабінетах прокурора Володимира Шапакина та заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця
.

7

Коментарі

114.07.15, 18:55

    215.07.15, 21:44

    Якщо Потрох хоче пожартувати з народом то він вибрав не той час.