хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Береза має рацію, не знищимо корупцію, вона знищить Україну

Береза прогнозує чергове повстання у разі подальшого свавілля влади
Аня Бондар 13 липня 2015, 11:10
 2307
Береза прогнозує чергове повстання у разі подальшого свавілля влади


Про це нардеп написав у соціальній мережі. Новину повідомляє «Преса України».
Народний депутат Борислав Береза наголосив на необхідності викорінення корупції та незаконної торгівлі в Україні. Політик розповів про злочинні схеми, які вийшли на поверхню внаслідок мукачівського конфлікту, а також про їхнє існування і в інших регіонах країни.

Як зазначає Береза, на поверхню мукачівського конфлікту вийшла контрабанда сигарет, з якою наразі всі пообіцяли боротися. 

«А раніше про неї ніхто не знав? Ні керівництво області, ні голови закарпатської прокуратури, СБУ та міліції? Навіть керівництво місцевої митниці про це не знало? І звичайно ніхто з покровителів у Києві про це не знав! А зараз на всіх знайшло масове прозріння. Ок! Раз знайшло масове прозріння, то може пора визнати і те, що в регіоні все про все знали, були задіяні у злочинних схемах і отримували з цього дивіденди?» - зазначає народний депутат.

Він наголошує, що в інших областях України відбувається аналогічна ситуація і відрізняються злочинні схеми лише місцевою специфікою. А тому зараз повинна пройти масова чистка у всіх структурах Закарпаття. 

«Я часто повторюю чиновникам, що у влади і суспільства є паритетний договір - влада зобов'язана дотримуватися законів і дбати про комфорт проживання, а суспільство підпорядковується владі. Якщо ж влада не виконує свої зобов'язання перед товариством і сам порушує закони, то суспільство має право розірвати цей договір і змінити владу», - розповідає політик.

Береза зазначає, що на даний момент владі вже не довіряють, але не можна перетворювати Україну на Дикий Захід, де верховенство права відходить перед революційною доцільністю, а панує «закон Лінча». 

«Керівництво держави повинно перейти від обіцянок і словесних тирад до фактичних справ. А значить влада зобов'язана припинити розмовляти про боротьбу з корупцією з задобрювання місцевої влади і повинна перейти до наведення порядку, припинення тотального беззаконня», - наголошує народний депутат.

За його словами, пора припинити призначати на керівні місця з принципу особистої відданості київської влади і місцевим князькам, а керуватися принципами професіоналізму. 

«Необхідно відновити монополію на насильство, відновити довіру до судів та припинити дерибанити Україну. Без цього недовіра до влади переросте у чергове повстання, яке не переживе ні владу, ні Україна», - вважає Береза.

Також політик нагадав, що ми всі у відповідальні за Україну, яку отримали після втечі Януковича. 

«Відповідальність за майбутнє нашої держави вище будь-яких особистих амбіцій. Пора припинити внутрішню війну всіх проти всіх і перейти до наведення порядку і усунення всього того, що розриває нашу державу. Україну необхідно зберегти!» - резюмує Береза.

Нагадаємо, керівництво «ЛНР» заробляє на торгівлі російськими продуктами на території самопроголошеної республіки. Перевезення продовольчих товарів із Росії здійснюється через Луганськ і контролюється «особистою гвардією» глави терористичної організації Ігоря Плотницького.

Читайте також:

5

Коментарі