Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Влада бореться із добровольцями а не окупантами і корупціонерами

Батальйон «Донбас» дав свою оцінку подіям в Мукачевому
Володя Костик 13 липня 2015, 04:02
 2308
Батальйон «Донбас» дав свою оцінку подіям в Мукачевому


Про це сказано в заяві батальйону "Донбас", новину передає "Преса України".
Причина того, що сталося в Мукачевому - це нездатність і не бажання влади почати реальну боротьбу з корупцією, і спроба дискредитувати український добровольчий рух.

Зокрема в заяві батальйону вказується, що події, які відбулися в Мукачевому не можуть бути відокремлені від загальної політичної та військової ситуації в країні. Причина того, що в Мукачевому почалася стрілянина стала нездатність влади навести порядок в країні і побороти корупцію в Україні, і всі спроби силовим способом вирішити ситуацію - це бажання дискредитувати добровольческое рух в країні.

"Нині держава не виконує своїх функцій по боротьбі з корупцією і забезпечення захисту і правосуддя для всіх. І в цьому ми бачимо основну причину подій у Мукачевому, (Закарпатської. - Ред.) області, де контрабанда і знищення лісів стали проблемою національного масштабу і джерелом збагачення для кримінальних угруповань", - сказано в повідомленні.

Також в "Донбасі" заявили, що готові допомогти в вирішенні ситуації та відправити "своїх представників з числа ветеранів і депутатів ВР від батальйону" в регіон,щоб стати посередниками між сторонами.

Нагадаємо, раніше Віктор Балога заявив, що глава "Правого сектора" Дмитро Ярош має намір зняти напруження, яке виникло після перестрілки в Мукачевому.

Читайте також:

4

Коментарі