хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Українські скотомогильники кацапським окупантам

Наказ «Не стріляти!» не порушували: бійці розповіли, як зарізали 12 бурятів
Наталія Світанок 10 липня 2015, 17:43
 3161
Наказ «Не стріляти!» не порушували: бійці розповіли, як зарізали 12 бурятів


Читайте також:
Російські найманці ведуть себе на українських землях дуже розкуто. Знаючи про заборону відкривати вогонь, бойовики зачастили на пляж Азовського моря. Українським захисникам набридло дивитися на купання терористів і вони вирішили, не порушуючи наказів, ліквідувати небажаних гостів.


Про це розповів один із добровольців і волонтерів Олександр Макаренко, новину повідомляє "Преса України".

Одного дня в Широкиному бійці АТО кровно поквиталися з зухвалими росіянами, які відчули себе в колись курортному селищі як вдома.

"Вже ні для кого не секрет, що в одному з населених пунктів на букву "Ш" заборонили стріляти навіть із стрілецького. При чому з обох сторін, з боку "сєпарів" аж до розстрілу за порушення наказу Захарченко. Так ось, у н. п. на букву "Ш" "сєпарів" нема, ходять конвої всякі, але стріляти не можна. "Сєпари" просікли цю справу і ходять на пляж щодня, звідки у місцевих бурятів море (Байкал - озеро). Матом криють, пальцями тикають, загалом, ведуть себе як вдома. Наших це дратує, але стріляти не можна. І ось в один прекрасний сонячний день "сєпари" спокійно купаються, хто їх зачепить, а не тут-то було. Наші тихо підійшли і зарізали ножами 12 бурятів", – зазначив волонтер.

Разом із тим доброволець наголошує, що  українські захисники наказ "не стріляти", який панує зараз в демілітаризованому Широкиному, не порушили.

Нагадаємо, на Луганщині не навчені військовій справі буряти, вивчаючи РСЗВ «Град» здійснили запуск ракет біля паливно-мастильних матеріалів і боєприпасів. У результаті база злетіла в повітря, а разом із нею і понад 200 бойовиків.

7

Коментарі

111.07.15, 18:01

    212.07.15, 00:29