хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

ху*ло1 не вгамовується

Україна має час до осені, щоб погодитись з умовами Росії - політолог
Соня Войченко 08 липня 2015, 12:53
 3136
Україна має час до осені, щоб погодитись з умовами Росії - політолог


Кремль надав Києву час до осені 2015 року для того, щоб погодитись з умовами Росії і забрати окуповані території Донбасу до складу України.

Про це в одному із інтерв'ю розповіла російський політолог, доктор історичних наук, провідний науковий співробітник Московського Центру Карнегі  Лілія Шевцова. Новину передає «Преса України». 

«Осінь — переломний момент. До кінця року, як це передбачають угоди Мінськ-2, проблему Донбасу потрібно якимось чином вирішити. Якщо до того часу конфлікт не буде врегульовано, Мінськ-2, фактично буде похований. Тим більше зараз вже сепаратисти почали пускати пробні кулі з приводу проведення так званих нових виборів у жовтні. Про що це говорить? Це говорить про те, що Москва надала Києву червону межу — жовтень-місяць», - зазначила Шевцова.

За її словами, якщо до цього часу Україна не піде на поступки, вони проведуть свої вибори. 

«Що означає "свої", до кінця також незрозуміло. Але сам факт проведення таких виборів свідчить про те, що Росія може формально й офіційно скинути Мінськ-2. А це відкриє чорну порожнечу», - пояснила політолог.

Шевцова переконана, що така ситуація, аж ніяк не влаштовує Захід.

«Я не виключаю, що РФ буде пресингувати Україну. Двічі, восени 2014 року і в лютому 2015 року, такий пресинг приводив до Мінська-1 і Мінську-2. Можливо, у Кремля є надія, що Україна і Захід погодяться на компроміс. Не виключено також, що Москва змусить Захід вмовляти Порошенко піти на компроміс з ЛНР і ДНР і проводити вибори з урахуванням інтересів створеної там сепаратистського еліти. Саме тому цього літа на Київ буде чинитися сильний тиск», - розповіла Шевцова.

Нагадаємо, напередодні,  Лілія Шевцова заявила, що Москва здатна тільки на фейковий мілітаризм та на імітацію війни, «неоголошену війну». І цю фейкову війну, Росія намагається оголосити всьому Заходу.

Читайте також:

5

Коментарі

19.07.15, 08:15

***...забрати окуповані території Донбасу до складу України***
А КОМУ ЦІ РОЗГРАБЛЕНІ ТЕРИТОРІЇ ТЕПЕР ПОТРІБНІ?!!

    210.07.15, 00:00

    В пресі все частіше з'являються заяви парламентарів Євросоюзу про те щоб Україна надала особливий статус окремим територіям Лугандону. Дуже не хочеться, але може збутись прогноз, що на початку серпня Україна під тиском, змушена буде прийняти дуже не вигідні для себе умови.