хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

окупантів потрібно знищувати повсякчасно і повсюдно

Захарченко проговорився, що відхід бойовиків з Широкиного - пастка для ЗСУ
Оля Гузенко 08 липня 2015, 16:04
 2151
Захарченко проговорився, що відхід бойовиків з Широкиного - пастка для ЗСУ


Самопроголошений лідер так званої Донецької народної республіки Олександр Захарченко зізнався, що відведення «збройних сил республіки» з Широкино був усього лише політичним ходом напередодні зустрічі в Мінську. Він проговорився, що Широкине, яке розташоване в низині, стане хорошою пасткою для українських бійців.

Новину повідомляє «Преса України».

Олександр Захарченко дав інтерв'ю для одного з проросійських телеканалів, в якому відповів на запитання журналістів з приводу відводу підрозділів російсько-терористичних сил з Широкиного. Зокрема журналісти безпосередньо запитали його, чи не боїться він, що Широкине стане новим плацдармом для ЗСУ.

«Рельєф місцевості в Широкино - це низина, є дві панівні висоти, з одного боку тримає Україну, з іншого боку тримаємо ми. Ми відійшли на пануючу висоту. Тому це може бути пасткою в такому випадку, а не плацдармом. Ні, не боюся, складний рельєф місцевості, з одного боку, добре підготовлені позиції, тому ці півтора кілометра нічого в тактичному питанні не вирішують, але в політичному вирішують багато», - зізнався Захарченко.

Таким чином лідер донецьких бойовиків визнав, що демілітаризація Широкино - це політичний хід з боку «ополченців» напередодні чергової зустрічі в Мінську, яка почалася 7 липня. 

Нагадаємо, ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що поверне території Донецької області, що підконтрольні України, до складу «Донецької народної республіки».

Читайте також:

4

Коментарі

18.07.15, 19:49

ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що поверне території Донецької області.дибила шматок вони ніколи не належали вигаданій днр

    28.07.15, 20:50Відповідь на 1 від YriiL

    ху*ловець, що там казати?