хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

кабздун зас-рав

Кобзон попросив Путіна врятувати його від санкцій Заходу
Юра Добряк 08 липня 2015, 01:25
 1635
Кобзон попросив Путіна врятувати його від санкцій Заходу


Російський співак та прибічник терористів Йосип Кобзон пожалівся президентові Російської Федерації Володимиру Путіну. Кобзон хвилюється, що йому заборонили в’їзд до Європи і тому він не може поїхати до онуків у гості, які живуть у Іспанії. Українофоб надіється, що Путін допоможе йому в цій ситуації.

Новину повідомляє «Преса України».

Улюбленець сепаратистської публіки Йосип Кобзон написав звернення до російського президента Володимира Путіна в якому попросив главу держави, допомогти йому та іншим російським артистам у боротьбі з західними санкціями.

«Під дію санкцій потрапили десятки росіян. І я вважаю, що нам варто проявляти солідарність. Всі ми знаємо, що таке санкції — боротися з ними марно. Однак, якщо мені потрібно буде вилетіти до Європи на лікування, то я попрошу допомоги у Володимира Путіна, щоб він домігся скасування санкцій», - впевнено заявив Кобзон.

Українофоб жаліється, що у зв’язку з санкціями він не може потрапити до Європи. Зокрема, до Іспанії, де мешкають його онуки.

«Однак трагедії в цьому немає! У нас є Сочі, Байкал, Кисловодськ! А в Геленджику я буду членом журі на одному заході. Нехай Європа відпочине без нас. А ми відпочине без неї. Це для мене не трагедія», - сказав Йосип Кобзон.

Нагадаємо, що російський співак, українофоб Йосип Кобзон уже награвся в політика. Так, нинішній депутат Держдуми РФ заявив, що йому набридло бути депутатом і він не має наміру переобиратися в парламент в 2016 році.

Читайте також:

2

Коментарі

18.07.15, 10:46

Хай перевозить свою мішпуху з Гей-Іспанії до Лугандонії!

    28.07.15, 13:43

    Вперед в больницы Донецка!!!