хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Чи дійсно Порошенко поведе війну з корупцією ?

Гузир зробив сам собі харакірі – Корчілава
Олена Ярмолюк 06 липня 2015, 16:13
 1236  1
Гузир зробив сам собі харакірі – Корчілава


Читайте також:
Перші гучні арешти в прокуратурі свідчать, що в країні почалися справжні реформи і всі чиновники-корупціонери рано чи пізно будуть звільнені звладних структур. Тому дуже скоро президент проведе повне оновлення керівництва Генпрокуратури.
 

Таку думку висловив у соцмережі екс-прес-секретар Посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава, новину передає «Преса України».

За словами Корчілави, «скандал в Генпрокуратурі» є «підказкою заступнику генпрокурора Гузирю і Генпрокурору Шокіну». 

«Давид Сакварелідзе хлопець зовсім непростий, і з небоязкого десятка. Заступник генпрокурора Гузир, який звик вирішувати питання, не врахував що Давид не піде на угоду ні з ними, ні з совістю. І залякати Давида неможливо, ці хлопці ще не справлялися з таким. Тепер же Гузир зробив сам собі харакірі, суспільство в цій ситуації на 100 відсотків підтримає Сакварелідзе, а Гузирю моя порада - краще самому у відставку...», - пише Корчілава.

Політик стверджує, що «Міша Саакашвілі не забув про справу Горностаєвої». І висловив упевненість, що президент незабаром проведе кадрову реорганізацію «керівництва ГП, тому що Гузирі не залишили Петру Олексійовичу виходу».

Раніше ми повідомляли: В Україні проведена найбільша в історії прокуратури антикорупційна операція,яку провели новопризначені молоді українські прокурори. В ході операції у першого заступника начальника Головного слідчого управління та у заступника прокурора Київської області було вилучено понад півмільйона доларів, значну кількість ювелірних виробів, 65 діамантів і автомат Калашникова.

3

Коментарі