Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Москалі не були б москалями, коли б не брехали

З'явилися нові дані розвідки про російські війська в Україні - НАТО
Олена Ярмолюк 06 липня 2015, 17:09
 813
З'явилися нові дані розвідки про російські війська в Україні - НАТО

Згідно з повідомленнями розвідки, Росія продовжує надавати суттєву підтримку бойовикам на Донбасі, забезпечуючи їх боєприпасами, важким озброєнням і поповненням, а також направляючи в регіон свої регулярні збройні сили. Комплекс вжитих дій свідчить, що Кремль проводить військову підготовку бойовиків.


Такі дані повідомив генсекретар НАТО Йенс Столтенберг, новину передає «Преса України».

Розвідслужби різних країн-членів НАТО постійно моніторять ситуацію на сході України і регулярно переконуються в тому, що незважаючи на свої заяви про невтручання, Росія продовжує бути активно присутньою на Донбасі і впливати на ситуацію в окупованому регіоні. 

«Наші розвідки з багатьох країн-членів Альянсу, а також відкриті джерела – ЗМІ, повідомлення від сімей російських солдатів – всі підтверджують однакову картину: Росія надає істотну підтримку сепаратистам, постачає важке і сучасне військове обладнання, включаючи комплекси протиповітряної оборони, артилерію, танки, засоби управління, а також проводить підготовку», - сказав Столтенберг.

Глава Альянсу зазначив, що російські війська фіксуються на сході України і «вздовж українсько-російського кордону». Однак назвати точну кількість російських солдатів на даний момент не представляється можливим, адже дані розвідки дуже різняться. У той же час достеменно відомо, що тільки упродовж останніх кількох місяців РФ перекинула бойовикам на Донбас «більше тисячі одиниць важкого обладнання».

Раніше ми повідомляли: НАТО не планує залишати своїх членів без захисту, але вступати в гонку озброєння не планує.

5

Коментарі