хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Україна понад усе?

У "Самопомочі" заявили, що сьогодні коаліції як такої у Верховній Раді немає

КИЇВ. 5 липня. УНН. У Верховній Раді сьогодні коаліції як такої немає, є об'єднання політичних сил, які мають спільну мету. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат, лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк, передає УНН.

"Ми усвідомлюємо, що цієї коаліції ніколи і не було як такої. Це об'єднання політичних сил, які мають спільну мету, але інструментів розвитку і досягнення цієї мети у них багато, і вони різні", - сказав Березюк.

Він підкреслив, що на сьогоднішній день фракція "Самопоміч" не має наміру виходити зі складу коаліції.

"Але наші заяви (про можливий вихід з коаліції, - ред.) мають політичну мету – дати меседж нашим партнерам по коаліції, що не можна ігнорувати реальність, не можна сліпо йти до досягнення своїх корпоративних і особистих інтересів", - підкреслив Березюк.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко, коментуючи ухвалення закону про реструктуризацію валютних кредитів, зазначив, що це “викликало велику стурбованість щодо майбутнього коаліції і майбутнього парламенту”.

У свою чергу лідерка ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко під час прес-конференції зазначила, що агрессор (РФ - Ред.) не дочекається того, що коаліція у Верховній Раді України розпадеться.

Перший заступник голови Верховної ради Андрій Парубій заявив, що всередині парламентської коаліції відбувається непростий діалог, який ускладнюється з наближенням місцевих виборів.

4

Коментарі

15.07.15, 08:55

Багатьом представникам нової влади, понад усе свої бізнесові інтереси в Україні, але аж ніяк не сама Україна!

    25.07.15, 18:39

    Помножте ! Прийдіть в Киіві у Апеляційний суд \СОЛОМЯНСЬКА ПЛОЩА 2 А в понеділок 6 липня на 15 годину 30хвилин - особливо патріоти кияни та всі хто може !Захищаймо Андрія Медведька та інших патріотів .... Вірмо що з Богом скоро разом переможемо ! Щасливо ! https://www.youtube.com/watch?v=MjjtavYaf-s Помагаймо нашим ПАТРІОТАМ ! Один за всіх і ВСІ за одного ! Хай ЗГИНЕ СКОРШЕ всяке зло ! Слава Украіні http://blog.i.ua/user/4400999/1698581