хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Із таким керівництвом, у цій війні перемогти неможливо

Вихід Гіркіна з кільця – перша велика поразка України у війні і перша велика брехня – Касьянов
Лина Демчук 05 липня 2015
 
Вихід Гіркіна з кільця – перша велика поразка України у війні і перша велика брехня – Касьянов


Про це волонтер зазначив на своїй сторінці у соціальній мережі. Новину читачам передає «Преса України».
Лідер волонтерського руху «Армія SOS» Юрій Касьянов прокоментував заяву президента України Петра Порошенка про «звільнення» Слов’янська як «блискучу наступальну операцію». На його думку, вихід екс-лідера російських найманців «ДНР» Ігоря Гіркіна з кільця – це перша велика поразка України у цій війні і перша велика брехня.

«Залишилося тільки нагородити Гелетея орденами Кутузова та Олександра Невського. І орденом Червоної Зірки за багаторазове підняття прапора над «взятим» містом. І неодмінно дати Золоту медаль невідомому поки ще герою, що переміг правду на скрижалях новітньої історії України», – зауважив Касьянов.

Він додав, що Ігор Гіркин залишив  Слов’янськ організовано і спокійно. При цьому для відводу очей він пустив на вірну смерть бронегрупи.

«Всі знали, що Гиркин йде. Доносила розвідка, повідомляли місцеві, говорили в прямому ефірі бойовики. Збиралися довго, йшли не поспішаючи. Коли Гелетей, який терміново прилетів, піднімав прапор перемоги у Слов’янську, загони бойовиків ще стояли в Краматорську», – підкреслив волонтер.

 Терористів у будь-який момент можна було знищити з допомогою артилерії, авіації, спецназу. Однак цього не було зроблено, оскільки, за словами Касьянова, «договірняк».

«Вихід Гіркіна з кільця – перше велике поразка України в цій війні. І перша велика брехня. Потім був розстріляний сектор «Д», була «взята» Саур-Могила, був Іловайськ, Шахтарськ, Луганськ, загибель ІЛ-76, два аеропорти, Дебальцев...» – наголосив він.

Юрій Касьянов переконаний, якби Гіркіна не випустили із Слов'янська та знищили на марші, всього цього можна було б уникнути.

«Якби не дали йому зібрати розрізнені сили сепаратистів в один кулак. Якби не зрадили... Якби... І тоді ми б відзначали не «звільнення» Слов’янська, а закінчення війни», - підсумував волонтер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Стрєлков прокоментував здачу терористами Широкиного.


0%, 0 голосів

20%, 1 голос

80%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

15.07.15, 05:37

Ці продажні телепні уже просрали дуже багато і свого срання не зупиняють

    25.07.15, 09:00

    Вихід Гіркіна з кільця – перше велике поразка України в цій війні. І перша велика брехня. Потім був розстріляний сектор «Д», була «взята» Саур-Могила, був Іловайськ, Шахтарськ, Луганськ, загибель ІЛ-76, два аеропорти, Дебальцеве... - я б ще й додав, не перша велика зрада...

    Вище є матеріал про десантника, що на милицях повертається на фронт де його і Україну в угоду своїм бізнесовим інтересам будуть здавати нові гелетейчики