хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Україна фінансує воїх окупантів ???

Україна зі шкіри лізе, щоб витягнути помираючий «Газпром» з болота – Фельштинський
Олена Ярмолюк Україна зі шкіри лізе, щоб витягнути помираючий «Газпром» з болота – Фельштинський


Читайте також
Україна підтримує на плаву воюючу проти неї Росію, оплачуючи регулярні платежі за газ. Така ситуація є абсурдною як з економічної, так і з політичної точки зору. В той же час Путін сподівається «розправитися» з Україною до 2017 року.


Таку думку висловив під час інтерв'ю виданню «Гордон» російсько-американський історик Юрій Фельштинський, новину передає «Преса України».

Історик підкреслив, що основний дохід Росії приносить продаж газу, але в найближчі 10 років російський газ вже ніхто з європейців не буде купувати. У той же час, Україна замість пошуків альтернативних газових партнерів, продовжує фінансово підтримувати російську економіку, яка розвалюється, та ще й сплачуючи військові витрати РФ.

«Росії потрібні гроші на війну. Єдине серйозне джерело цих грошей – дохід «Газпрому». Замість того щоб ліквідувати цю головну економічну загрозу, що йде з Росії, Україна зі шкіри лізе, щоб витягнути помираючий «Газпром» з болота, в якому він опинився, тому що російський газ в перспективі 3-10 років взагалі нікому не буде потрібен, – пояснив Фельштинський.

Історик пропонує звернути увагу на заяви керівництва РФ і «Газпрому» щодо «поставок і транзиту російського газу». За його словами, очевидно, що «все, що відбувається – абсурд і з економічної, і з політичної точки зору». Історик наводить в якості прикладу вимоги Кремля оплачувати штраф за невиконання Україною нещодавно придуманого правила «бери або плати». Сума цього штрафу» вже становить 26,7 млрд доларів і цей так званий «борг» буде тільки збільшуватися в геометричній прогресії.

«Справедливості заради відзначимо, що «Нафтогаз» подав до стокгольмського суду зустрічний позов до «Газпрому» на 16 млрд доларів. Але рішення за цим позовом буде винесено, швидше за все, тільки в 2017 році. Путін, безумовно, сподівається розправитися з Україною раніше», – зазначає Фельштинський.

Раніше ми повідомляли: Так що червень-вересень – період, протягом якого слід очікувати на початок повномасштабного наступу Росії на Україну. Чи відбудеться воно залежить від ряду факторів, і майже всі вони за межами наших знань, оскільки долю Росії і України в Москві вирішують буквально кілька осіб, всі – вихідці з КДБ. Що це "політбюро" на своїй закритій нараді вирішить, невідомо.

4

Коментарі