хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Про "мусор" і п"яту колону

На Одещині прихильники Росії жорстоко побили учасника АТО і його сестру
Оля Гузенко 29 червня 2015, 16:21
 
На Одещині прихильники Росії жорстоко побили учасника АТО і його сестру


Новину повідомляє громадська організація «Український патріотичний рух «Буджак», передає «Преса України».У барі міста Болград Одеської області був жорстоко побитий 23-річний молодик, який нещодавно повернувся із зони АТО, де воював на боці ЗСУ. Він не поділив політичних поглядів з чотирма прихильниками Росії, які вирішили довести свою правоту кулаками, ногами і ... гайковим ключем. У хлопця - важка черепно-мозкова травма і відкритий перелом носа, постраждала і його сестра. А міліціонери, маючи свідчення свідків про імена та адреси хуліганів, досі їх не затримали.

Представники громадського руху розповіли, що в суботу, 27 червня, компанія молодих людей відпочивала в барі в Болграді. Пізніше до них підсіли четверо чоловіків, які, як помітили очевидці, були п'яні. З 23-річним хлопцем, бійцем АТО, з компанії у них зав'язалася суперечка на політичному грунті, яка переросла у жорстоку бійку.  Прихильники Росії не погребували бити хлопця не тільки кулаками і ногами, а й гайковим ключем, який був при них. А коли сестра кинулася йому на допомогу, прикривши його від хуліганів своїм тілом, вони не зупинилися, побивши ще й її.

Потерпілий був госпіталізований з важкою черепно-мозковою травмою і відкритим переломом носа.

Очевидці бійки викликали міліцію, яка опитала свідків події. Свідки надали правоохоронцям не лише імена та прізвища хуліганів, але і їх адреси, однак за інформацією «Буджака», міліціонери не затримали кривдників. Вони попрямували допитувати потерпілого.

Представники громадського руху, спонукувані бажанням проконтролювати, як рухається розслідування, звернулися до начальника міської міліції, щоб отримати інформацію про це. Але начальник навіть не знав про бійку.

Боячись, що винні не буду покарані, громадські активісти вже звернулися до губернатора області, начальників обласних відділень МВС і СБУ, а також депутатів облради з проханням взяти цей інцидент на контроль. 

8

Коментарі

129.06.15, 16:35

п"ята колона дислокуєтья у мусоропроводі!

    229.06.15, 17:30

    а де ж іще дислокуватися гавновідходам.

      329.06.15, 17:40Відповідь на 2 від uraha

      Згоден.

        Гість: paleogod

        430.06.15, 00:52

        Саакашвили их порвёт.