хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Усе для фронту, усе для ПЕРЕМОГИ

Для українських бійців створили «невидимий» камуфляж «ВАРАН ЗСУ» (ФОТО)
Лина Демчук 15 червня 2015, 13:37
 6246
Для українських бійців створили «невидимий» камуфляж «ВАРАН ЗСУ» (ФОТО)



Українські фахівці групи із реформування речового забезпечення Міноборони створили для українських бійців «невидимий» камуфляж «ВАРАН ЗСУ», який не фіксують прилади нічного бачення. При цьому права на розробку, що коштує мільйони доларів, безкоштовно передали Збройним силам України.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив радник президента України, волонтер із позивним «Фенікс» Юрій Бірюков. Новину читачам передає «Преса України».

«Нове забарвлення камуфляжу для нашої армії – «Варан ЗСУ». Так, це українська розробка. І так – це українська тканина. Такі розробки коштують мільйони доларів, а фірми, яким вдалося виготовити вдалий малюнок, можуть потім заможно існувати десятиліттями, передаючи в армію право на використання», – розповів Бірюков.

Планується, що унікальним камуфляжем наразі забезпечать 79-ту бригаду. До комплекту літньої польової форми в забарвленні «ВАРАН ЗСУ» входить форма, панама,  кепка, чохол на каску. Його вартість становить 960 грн. Крім того, наразі вже отримані мірки 800 осіб. Проте список зростає.

Як зазначив радник глави України, планується, що будуть одягненні 1-й та 2-й батальйони, артдивізіон, управління бригадою, сапери, зенітники, вогнеметчики, зв’язківці, медики і так далі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російських солдатів в Успенці атакували партизани, одягнені в камуфляжі-невидимки.

Читайте також:

5

Коментарі

115.06.15, 19:15

оце добре!