хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Ще до теми театру абсурду від ГПУ

У ГПУ вже знають, як і куди втік Сергій Клюєв, – НайємГенеральна прокуратура України має у своєму розпорядженні відомості про те, як і куди вдалося втекти народному депутату Сергію Клюєву, проте в ГПУ чомусь не розголошують цю інформацію.

Про це заявив депутат Мустафа Найєм. «Наскільки мені відомо, у Генеральній прокуратурі вже знають, як саме і через який кордон втік пан Клюєв. (За різною інформацією – чи то через харківський аеропорт до Женеви, чи то через кордон з «ДНР»)», – написав Найєм на своїй сторінці в Facebook.

«Питання – чому ця інформація не розголошується (як це може завадити слідству?), і чи будуть вжиті санкції по відношенню до служб і органів, які допустили втечу», – додає він. На думку колишнього журналіста, «було б правильним» повідомити, «з ким Сергію Клюєву вдалося домовитися, якщо не з Генеральною прокуратурою». «В іншому випадку, вся відповідальність за цю втечу лягає на Генпрокурора та його підопічних», – вважає Найєм.

Складно повірити, зазначає він, що Генеральна прокуратура не допускала можливості втечі Клюєва і не вжила заходів, щоб цього уникнути: «Досить (було б) посилити контроль за кордоном, там, де це можливо, і дати зрозуміти відповідним службам про можливу втечу людини, що знаходиться під слідством».

Нагадаємо, 3 червня Верховна Рада підтримала притягнення депутата Сергія Клюєва до кримінальної відповідальності. У той же день Клюєв намагався вилетіти до Відня, але був затриманий представниками прикордонної служби аеропорту «Бориспіль». На наступний день Клюєв не з’явився на допит в Генпрокуратуру. Сергію Клюєву оголошено підозру у тому, що в 2007 році він разом зі своїм старшим братом Андрієм Клюєвим незаконно привласнили, а з 2010 року (коли Клюєв-старший став віце-прем’єром) фінансували «Завод напівпровідників» за рахунок бюджетних коштів, пише ZN.UA.

3

Коментарі

113.06.15, 17:56

«з ким Сергію Клюєву вдалося домовитися, якщо не з Генеральною прокуратурою»???