хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

І чому він мені такий сипатичний?

Саакашвілі відмовився зустрітися з Ківаловим та іншими місцевими «авторитетами»Голова Одеської облдержадмінстрації Міхеіл Саакашвілі робитиме ставку на співпрацю з фахівцями, які не пов’язані з фінансово-олігархічними групами, а також спиратиметься на підтримку громадськості.

Про це він заявив у четвер на зустрічі з активістами патріотичних організацій Одеси, один з яких привернув увагу губернатора до корупційних діянь, до яких нібито причетний Сергій Ківалов, повідомляє Укрінформ.

«Я тільки увійшов до кабінету, як мені одразу зателефонував Ківалов. Сказав, що нам потрібно зустрітися. Мені ніколи зустрічатися. Що буде, якщо я почну зустрічатися з усіма місцевими авторитетами? Моя мета – не боротьба з конкретними прізвищами, а з самою корупцією, наприклад. І якщо туди потраплять ці прізвища, то значить, з ними теж будемо боротися», – зазначив Саакашвілі.

Керівник ОДА наголосив, що має намір залучити до своєї команди завдяки відкритому відбору людей реформаторського складу мислення, увімкнути соціальний ліфт для молодих освічених фахівців, а також забезпечити проведення восени чесні й прозорі вибори до місцевих рад.

На запитання з залу, як нове керівництво ОДА протидіятиме процвітаючій системі «кришування», Саакашвілі відреагував категорично: «У мене алергія на всяке «кришування», але якщо хтось таки продовжить когось «кришувати» – у нього дах поїде».

Голова ОДА також нагадав, що починає діяти «гаряча телефонна лінія», завдяки якій буде можливість викривати і руйнувати корупційні схеми. І закликав учасників зустрічі вступати в боротьбу за очищення суспільства від корупції та казнокрадства.

Нагадаємо, Одеська облдержадміністрація 10 червня оголосила конкурс на зайняття посад голів 26 райдержадміністрацій. Умови участі в конкурсі та відбору претендентів розміщено на офіційному сайті ОДА. Головними критеріями відбору Саакашвілі назвав «вищу освіту і порядність». Заявки приймаються в електронному вигляді: претендентам необхідно показати власне бачення розвитку Одеської області та України в цілому.

4

Коментарі