хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Sapienti sat

Під час звернення президента України Петра України до Верховної Ради народний депутат Володимир Парасюк (група «Укроп») намагався вивісити плакат з написом «Україна чи липецька фабрика» на ложі помічників. Нардепи від «блоку Петра Порошенка» не допустили провокації і відібрали плакат у Парасюка.

Про це у соцмережі повідомив нардеп Ігор Луценко, передає новину «Преса України».

«Парасюку не дали вивісити плакат на ложі помічників. Депутати від БПП силою забрали плакат», - написав він.

Нагадаємо, 4 червня Глава держави виголосив звернення до парламенту за підсумками роботи за рік. Він визнав, що народ не задоволений роботою влади.

Як відомо, Петро Порошенко намагається продати свій бізнес, однак поки що не може знайти покупця у зв’язку з економічною кризою і війною. Крім того у Кремлі намагаються зробити все, аби не допустити продажу.

Днями Порошенко повідомив, що незабаром розкриє важливу інформацію про продаж свого бізнесу, але на поки що з продажем не складається.

«Коли я намагався продати, наприклад, мої активи в Росії, вони були негайно арештовані російським урядом, не даючи мені такої можливості, адже неможливо продати те, що знаходиться під арештом. І моя власність в Росії була конфіскована. І вони намагалися використовувати це як метод тиску. І це абсолютно неможливо», - пояснив ситуацію зі своїм бізнесом президент.

8

Коментарі

Гість: Стугерон

14.06.15, 13:36

Рассказать вам сказку про белого бычка ?

    24.06.15, 17:04

    У мене таке враження, що Парасюк - єдиний депутат, який продовжує жити ідеями майдану. Навіть козак Гаврилюк скурвився.

      34.06.15, 17:29Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      Гаврилюкові можна він один. Нам, зась - ми Україна!