хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Як таке можливе???

Влада намагається засудити партизан з групи «Равлик» (ФОТО)
Олена Ярмолюк 26 травня 2015, 22:32
 866
Влада намагається засудити партизан з групи «Равлик» (ФОТО)

У Маріупольському СІЗО перебувають заарештовані раніше правоохоронцями донецькі партизани із загону «Равлик». Партизан судять по сфабрикованій справі, явно за наказом українського керівництва, яке має намір позбавитися від соціально активних патріотів. 

Про це повідомляється в групі підтримки партизанів у соцмережі, новину передає «Преса України».

«Равлики» опинилися на передовій з перших днів окупації терористами Донецька. Цілий рік партизани цієї групи брали участь у бойових діях і затримували пособників окупантів в зоні АТО, координуючи свої дії з правоохоронними органами та СБУ. В процесі своєї діяльності «Равлики» постійно обмінювалися з міліціонерами і СБУ оперативною інформацією, і отримували від них завдання. Конкретно партизанська група «Равлик» куровалась СБУ, і якщо вони проводили затримання, то для оформлення викликали міліціонерів.

Так було і за день до їх арешту. Того дня троє «Равліків» діяли спільно з іншою групою добровольців з 6 чоловік (двоє з яких теж донецькі), які також партизанили в зоні АТО. З цими людьми хлопці працювали вперше, вони подзвонили «Равликам» і попросили допомоги. Спільними зусиллями партизани затримали на агрофермі, що належить агрохолдінгу Ахметова п'ятьох осіб, які планували обстріл лікарні з українськими пораненими солдатами. У них вилучили зброю, гранатомети «Муха» і зв'язки вибухівки. Викликали на місце правоохоронців, а коли ті приїхали, то звинуватили партизанів у крадіжці з сейфа 80 000 гривень. Міліціонери викликали правоохоронців і співробітників контрозвідки. Прибулі роззброїли і пов'язали добровольців. 

У той же час самі партизани навіть і не думали чинити опір, адже цілий рік з ними досить активно співпрацювали і були в хороших відносинах. В результаті міліціонери затриманих диверсантів відпустили і навіть зробили їх потерпілими, незважаючи на вилучені гранатомети і вибухівку. А згодом цю зброю і вибухівку стали показувати як вилучену у добровольців.

Як розповіли адвокати затриманих партизан, «вкрадені» гроші знайшли в машині добровольців вже після того, як їх відвезли, і зроблено це було з такими порушеннями, що цей пункт обвинувачення в суді став «повністю розвалюватися». Тому зараз «равликам» стали приписувати створення «терористичної організації».

«Найбільша помилка донецьких партизан, як і інших патріотів України - співпраця з ОПГ МВС і ОЗУ СБУ. У цьому їхня єдина вина. Приміром, партизани із загону «Тіні» вже все зрозуміли і заявили, що не будуть виходити на підконтрольну Україні територію, продовжуючи боротьбу в окупованих районах», - відзначають користувачі в соцмережах.

1. Богдан Чабан, позивний «Азот», 21 рік, Маріупольське СІЗО.


2. Борис Овчаров, позивний «Донеччанин», 33 роки, Маріупольське СІЗО.


3. Олександр Крюков, позивний «Боцман», 20 років, Маріупольське СІЗО.



Раніше ми повідомляли: У мережі з'явилися подробиці нічного бою в Успенці Амвросіївського району Донецької області, де кілька груп диверсантів з партизанського загону «Тіні» знищили 81-го російського солдата і поранили ще 40 осіб. В процесі проведеної операції, у росіян вдалося виявити і відвести пересувну станцію радіоелектронної боротьби (РЕБ), яку вони покинули, втікаючи з переляку від партизанів.

Читайте також:

6

Коментарі

127.05.15, 12:09

Інакше це пояснити неможливо.

    анонім

    227.05.15, 13:04

    Так дуже дивна історія, як на мене хтось зводить особисті рахунки...