хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Москалів нищать повсюдно

Партизани групи «Тіні» повідомляють подробиці бою під Успенкою, де вони ліквідували 81 росіянина
Олена Ярмолюк 22 травня 2015, 22:34
 735
Партизани групи «Тіні» повідомляють подробиці бою під Успенкою, де вони ліквідували 81 росіянина



У мережі з'явилися подробиці нічного бою в Успенці Амвросіївського району Донецької області, де кілька груп диверсантів з партизанського загону «Тіні» знищили 81-го російського солдата і поранили ще 40 осіб. В процесі проведеної операції, у росіян вдалося виявити і відвести пересувну станцію радіоелектронної боротьби (РЕБ), яку вони покинули, втікаючи з переляку від партизанів. 

Про це повідомляє в соцмережі лідер «Тіней» Олександр Гладкий, новину передає «Преса України».

Гладкий приводить доповідь старшого бійця однієї з груп, які брали участь в операції по знищенню противника на Донбасі.

«18.04.2015 р у ніч на 19.04.2015 р. група у складі 7 осіб висунулася на окуповану територію з боку н. п. Старобешеве за напрямом н. п. Амбросиевка - Матвєєв курган... слідами важкої техніки і танків . Мета групи — знищення живої сили ЗС РФ. По руху групи мінували можливі напрямки руху противника. Пройшовши н. п. Квашино, Лисиче в бік н. п. Калинове вийшли на казарми, склад і штаб 34 ОМБ. Паралельно з нами на об'єкт вийшла інша група, вони нарвалися на розтяжку і з боєм відходили в сторону н. п. Амбросієвка», - повідомляє доповідач.

Боєць зазначає, що на перехоплення цієї групи був піднятий особовий склад одного з підрозділів російської армії, однак групі вдалося відірватися від переслідування. Бійці іншої групи «замінувала об'єкт, залягли в яру і стали чекати».

«21.04.2015 р. в сутінках провели підрив складу ПММ і будівлі казарми з вартовим приміщенням. Почали атаку решти сил противника, які зайняли кругову оборону в штабі. Зробили два постріли з РПГ в будівлю і почали відхід за планом. Розділилися на дві групи, що привело до розсіювання переслідуючих нас груп і техніки. Прибулий о/с РФ на наше затримання був не з цієї частини, оскільки після візуального нашого виявлення (підсвітили себе цілеспрямовано) вони поїхали прямо по своєму замінованому полю — підірвалося два БМП, особовий склад не рахували - не було часу, але йшли «шахматкою» щільним строєм...

Група, відходячи до н. п. Амбросіївки, спостерігала підрив на нашому закладеному фугасі колони, по ефіру пройшло, що це 107 бригада ВВ МВС . Також в ефірі було чути, що ми підірвали не лише склад ПММ, але і речовий )). Друга група, спостерігаючи, що всі пішли на переслідування мене з двома бійцями, почала відхід і виявила замаскований автомобіль РЕБ в яру, у напрямку до річки Кринка. Охорона з переляку втекла. / Охорона була в іншій відмінній формі з автоматами Вал і під костюмами був блискучий одяг - значить станція фонить (?). / Машину бійці завели і поїхали по шосе н. п. Матвєєв Курган — н. п. Амбросієвка, біля н. п. Лисиче підібрали нас і далі ми вже просувалися по путівцях в нашу сторону до місця виходу групи», - повідомляє подробиці проведеної операції партизан.

У наслідку виявилося, що партизани з-під носа у російських вояків вивели пересувну станцію РЕБ.

«Дороги були блоковані і було прийнято рішення виходити у бік р. Маріуполя, т. до в машині було багато документів МО РФ. І сам автомобіль був пересувний станцією РЕБ з кодами і шифрами, судячи з журналів кодування. Вийшли в район 27 блок-посту.... і.... співробітники СБУ... Нацгвардія підполковник нам коридор ... .... транспорт..., з тієї сторони почався обстріл, що дало можливість групі розосередитися і розчиниться ...піти від... щоб уникнути зайвих питань.... І ще потрібно міняти тактику... прусаки нас вже починають.... треба.... дуже багато розтяжок і закладок...собаки підриваються, виявляючи групи...тактику проходу....Доповідь закінчив В. Слава Україні», - закінчив свою розповідь партизан з «Тіней».

Раніше ми повідомляли: Російсько-терористичні війська і бойовики "ДНР" розгорнули ряд спеціальних підрозділів типу станцій радіоелектронної боротьби (РЕБ) та засобів ППО в районі н. п. Авдіївка.

Читайте також:

9

Коментарі

123.05.15, 14:53

молодці тіні

    223.05.15, 15:10Відповідь на 1 від Korsar-K

    молодці тініАби їм "наші" не заважали!

      323.05.15, 20:40Відповідь на 2 від Кривовус

      Так тоді гнила столиця гнилого кацапстану обстрілювалася б

        423.05.15, 21:07Відповідь на 3 від Характерник+

        Так тоді гнила столиця гнилого кацапстану обстрілювалася бЕх, друже, все вже було... історія наша невпинно по колу йде...