Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Спостерігачі ОБСЄ = ху*ловці

У Маріуполі вимагають, щоб представники ОБСЄ покинули Україну
Володя Костик 18 травня 2015, 21:06
 
У Маріуполі вимагають, щоб представники ОБСЄ покинули Україну

Громадські діячі Маріуполя мають намір вигнати з міста спостерігачів ОБСЄ, і закликають, щоб вони взагалі покинули Україну.

Про це під час засідання штабу оборони міста заявив активіст Ярослав Кравченко, новину передає "Преса України".

Він зазначив, що представники місії відмовляються визнавати Широкіно територією, яку контролюють українські військові, і заперечують той факт, що терористи регулярно отримують зброю з Росії.

Крім того він зазначив,що майже 80% всіх спостерігачів тим або іни способом пов'язані з Російською Федерацією.

"Голос Америки" написав, що представники ОБСЄ фотографують місця розташування українських сил і зливають всю цю інформацію противнику", - сказав активіст.

У зв'язку з цим він закликав громадян міста, щоб вони вийшли на вулицю 19 травня і зажадали прибрати з міста спостерігачів ОБСЄ, а так само щоб вона взагалі покинулиа територію України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російсько-терористичні війська атакували позиції українських військових по всій лінії розмежування.

5

Коментарі

Гість: Махал Махалыч

119.05.15, 00:12

Спостерігаючи за т.з. "присутністю" цих місій у гарячих точках (не тільки в Україні), в мене складається враження, що вони з`являються лише там, де процвітає трафік зброї, наркотиків і торгівля людьми. Ловлю себе на думці, що "кришують". Дуже хотілося б коли-небудь побачити хоча б один з їх "звітів". Впевнений, що в цій "фількіній грамоті" крім різновидів "крайней озабоченности" нічого не описано. Шайка мажорів і дармоїдів. Але знаю напевне, що офісні співробітники місії працюють як коні, щоб ці "польові гравці" почувалися в зоні дислокації на коні... Підтримую маріупольців, вердикт однозначний: гнати в три шиї.

    219.05.15, 15:08

    холуєм ху*ловським засмерділо

    Але тепер уже небуде