Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

москальські вовки у жопі, а не Європі

Окупанти - геть! Білоруси зустрічали «Нічних вовків» танком (ФОТО)
Наталія Світанок 26 квітня 2015, 12:50
 817
Окупанти - геть! Білоруси зустрічали «Нічних вовків» танком (ФОТО)


Прокремлівських байкерів під Мінськом білоруси зустрічали не дуже гостинно. Зокрема, білоруські патріоти біля Кургану Слави підготували радянський танк Т-34, який прикрасили українським та білоруським прапорами, а поперед нього виставили портрет білоруського героя українського Євромайдану Михайла Жизневського. Також для путінських байкерів приготували плакат зі словами: «Окупанти - геть!».

Про це повідомляє радіо «Свобода», новину передає «Преса України».

Вчора, 23 квітня, о 23-й годині «Нічні вовки» повинні були прибути на Курган слави, що поблизу білоруської столиці. Місцеві активісти підготувалися до зустрічі гостей і підготували усе необхідне Зокрема, на радянський танк Т-34, який знаходиться там у меморіальному музеї під відкритим небом, білоруси почепили український і білоруський національні прапори. Крім того, попереду бронемашини встановили портрет білоруського героя українського Євромайдану Михайла Жизневского. Також для "путінських байкерів приготували плакат із простим і зрозумілим текстом: «Окупанти – геть!»

В офіційному графіку мотопробігу «вовків» зазначалося прибуття на Курган Слави під Мінськом о 23:00. Однак білоруські активісти так і не дочекалися російських гостей. Пізніше стало відомо, що байкери навіть не перетнули білоруський кордон, бо вирішивши заночувати у Смоленську. Чи приїдуть «Нічні вовки» у Білорусь, поки не відомо.

Нагадаємо, члени російського мотоклубу «Нічні вовки», запланували провести пробіг із Москви до Берліна, заїхавши по дорозі в кілька європейських країн. Проте зробити це їм вже не вдасться: Німеччина анулювала їм раніше видані шенгенські візи, а Польща офіційно оголосила про заборону в'їзду.

Читайте також:

5

Коментарі

126.04.15, 13:28

МНОЖТЕ ВІСТІ відео УПА https://www.youtube.com/watch?v=B1VQjfzeQUw Робіть СТОПкадр у відео та читайте як ще майже 300років тому та 19 березня в 2000 та в 2015 році Бог передав через чудом воскреслого на одну годину з неба в Прикарпатті ОЛЕКСУ Довбуша про все те що зараз сталось в Україні і що вже скоро в цім році це закінчиться явним 2 Божим Приходом і воскресінням з небес кращих 357тисяч ОБРАНЦІВ Христа серед яких 200тисяч будуть Герої УПА й АТО з Шевченком\ ДОВБУШЕМ http://blog.i.ua/user/4400999 Про це пророчо 40літ назад співав славний Володимир Висоцький https://www.youtube.com/watch?v=Xw9XAbktlII Вірмо що все це було передбачено в Благовісті Довбуша 2000року та в Третім Унверсалі УГВР 2006року йз 2010року ЮТУБвідео " Світло ВІРИ УПА Секрети Бандери й Христа+Пророцтва УПА+Слава УКРАЇНІ

    226.04.15, 20:12

    нічого не розумію то де ті пуйловські шакали http://gazeta.ua/articles/life/_putinski-nichni-vovki-popri-usi-zaboroni-opinilisya-u-polschi/623109