хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Слава Героям України!!!

Порошенко нагородив першого в Україні повного лицаря Ордену Богдана Хмельницького (ФОТО)
Денис Марценко 25 квітня 2015, 17:42
 932
Порошенко нагородив першого в Україні повного лицаря Ордену Богдана Хмельницького (ФОТО)


Підполковник Максим Миргородський з позивним «Майк» - перший в Україні повний лицар Ордену Богдана Хмельницького. Командир першого батальйону 79-ї бригади ЗСУ відзначився під час звільнення Слов’янська, оборони Донецького аеропорту та Дебальцево. Нагороду військовому вручив Президент Порошенко у Миколаєві.

Про це повідомив речник глави держави Святослав Цеголко, передає новину «Преса України».

«Оборонець Донецького аеропорту, захисник Дебальцевого командир аеромобільно-десантного батальйону 79 бригади десантних військ підполковник Максим Миргородський - перший в Україні повний лицар Ордену Богдана Хмельницького. Миколаїв сьогодні», - написав у соцмережі прес-секретар українського лідера.

«Реальною честю» називає знайомство із Миргородським волонтер, радник Президента і міністра оборони Юрій Бірюков. Ще під час гарячих літніх операцій Бірюков називав «Майка» героєм і стверджував, що той - на вагу сотні бойовиків. 

«Рейдові операції під Слов'янськом, звільнення Червоного Лиману, блокування кордону під Маринкою, оборона Донецького аеропорту, розблокування Дебальцевського плацдарму... Це із «знакових». Але були й інші епізоди, бої, завдання. І скрізь перший батальйон 79-ї бригади бився за нашу Україну», - зазначив у Мережі Бірюков.

Як відомо, 25 квітня Петро Порошенко перебуває з робочим візитом у Миколаївській області.

На 235 загальновійськовому полігоні Сухопутних військ ЗСУ поблизу Миколаєва глава держави спостерігав за діями підрозділів 95-ї окремої аеромобільної бригади, 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 79-ї окремої аеромобільної бригади. Крім глави держави, участь у заході взяли також Віктор Муженко, Михайло Забродський та Олександр Турчинов.

Також під час проведення навчань Президент особисто також випробував на ходу броньований автомобіль «Спартан», переїхавши до одного з командних пунктів.

Читайте також:

9

Коментарі

125.04.15, 20:35

Героям слава

    225.04.15, 22:15