хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Смерть москальським окупантам

Під Новоазовськом підірвано катер спецназу Балтфлоту РФ
Олена Ярмолюк 09 квітня 2015, 19:55
 3185  3
Під Новоазовськом підірвано катер спецназу Балтфлоту РФ

Невідома ДРГ успішно нівелює міф про «невразливості і професіоналізмі бойових плавців» російського спецназу, який опинився в прибережній зоні поблизу Сєдове Новоазовського району Донецької області. Балтійці намагалися затримати якесь судно, знайдене ними в море, але їх патрульний катер підірвався на міні, і пішов до дна.

Про це пише блогер Олег Ярчук, новину передає «Преса України».

«09.04.2015 р. Р-н н. п. Сєдово. При спробі затримання невпізнаного плавзасобу, підірвався на міні і затонув патрульний катер підрозділів 561-й ОМРП спеціальної розвідки БФ. Втрати л\з уточнются», - повідомляє Ярчук.

Також блогер наводить дані про втрати російських військових, понесених ними протягом останніх декількох днів під Новоазовськом.

«Р-н н. п. Новоазовськ. Виявлені тіла пошуково-кінологічної групи в\ч 35690 (*Центр спеціального призначення ФСБ). Місцезнаходження решти групи не відомо. «200» - 3, ТМН - 2.
Р-н н. п. Новоазовськ при проведенні обстеження місцевості підрозділом в/ч 90091 (*54 центр підготовки розвідувальних підрозділів Владикавказ) підрив на встановленому мінному загородженні«200» - 1, «300» - 3.
Р-н н. п. Новоазовськ. Уточнені втрати підрозділів 45-про опсн ВДВ. «200» - 29, «300» - 38(16 важко), ТМН - 2.

Раніше ми повідомляли: Невідомі диверсанти постійно діють в тилу у бойовиків і завдають їм невеликий, але регулярний, і досить неприємний втрат у живій силі і техніці. В результаті атак, скоєних протягом останніх трьох днів, російські окупанти на Донбасі втратили більше десятка своїх бійців, майже два десятки були поранені, а три людини зникли безвісти.

8

Коментарі