хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

фашистські кацапи = кацапські фашисти

Слава Рабинович: фашисти на вулицях Москви (ФОТО)
Владислав Шиндер 07 квітня 2015, 21:20
 939
Слава Рабинович: фашисти на вулицях Москви (ФОТО)


Відомий російський фінансист Слава Рабинович повідомив про заклики до насильства прямо в центрі Москви біля церкви, в якій проходила служба по Борису Нємцову, на 40 днів.

Новину повідомляє «Преса України»

Слава Рабинович запропонував взяти до уваги читачам «Преси України», що відбувається у центрі Москви на протязі дня, 7 квітня:

«У цій церкві нещодавно закінчилася служба по Борису, на 40 днів. Багато поїхали на кладовище, але поки багато і залишилися. Як раптом прийшов знову цей «одиночний пікетувальник» з партії Лимонова і почав розкладати свою будку-намет. Добре, що було багато відеокамер і тележурналістів. Я викликав поліцію, як завжди. Минуло вже 15 хвилин, поліції поки немає. Народу багато, пристрасті розпалюються, пікетувальник-молодик веде себе нахабно. Саша Сотник знімає з відеокамерою та мікрофоном.

Позамежний свавілля в центрі Москви, без реакції влади - триває. В 30 метрах від входу в будинок, де жив Борис Нємцов.

Наряд поліції (з автоматами) приїхав через 30 хвилин після виклику, до 13:15. Перевіряв документи у наметників і, як я зрозумів, сказав йому згортатися. Я був змушений піти на зустріч у 13:25, будучи впевненим, що намет зникне. Тільки що повернувся. Намет на місці; палаточник інший, все те ж саме. Поліцію викликати марно, треба писати заяву начальнику поліції Москви і в мерію»

 Також, посилаючись на Кримінальний кодекс Російської Федерації, Слава Рабинович звернув увагу на такі статті:

Стаття 353

1. Планування, підготовка або розв'язування агресивної війни - караються позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

2. Ведення агресивної війни - карається позбавленням волі на строк від десяти до двадцяти років.

Стаття 359 (Найманство)

1. Вербування, навчання, фінансування або інше матеріальне забезпечення найманця, а також його використання у збройному конфлікті або військових діях - караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

2. Ті ж діяння, вчинені особою з використанням свого службового становища або щодо неповнолітнього, - караються позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

3. Участь найманця у збройному конфлікті або військових діях - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Примітка. Найманцем визнається особа, що діє з метою одержання матеріальної винагороди і не є громадянином держави, яка бере участь у збройному конфлікті або військових діях, не проживає постійно на її території, а також не є особою, направленим для виконання офіційних обов'язків.

 «Граната на тлі церкви П'єтро-Антоніо Трезіні і заклики до дій, прямо підпадають під Статті 353 та 359 Глави 34 КК РФ», - заявляє Рабинович.

Читайте також:

14

Коментарі

17.04.15, 22:41

Це точно.

    27.04.15, 22:58

    а які лозунги пропаганди Бачиш частину напису газети:"...кто положит ду.." Біблійний текст:"Нет больше той любви, как если кто положит душу свою за друзей своих."
    (Иоан.15:13) при цьому при всьому, сказавши ці слова Вчитель приклеїв вухо відрубане Петром людині, яка прийшла за Ним(Вчителем), щоб повести Його на гору, де Він повинен був" положить душу Свою"(життя) за друзів Своїх... а тут, якось не клеяться слова на фоні гранат, автоматів, та... ще й іншого лозунга:"Россия - всё, остальное - ничто!" Явно далеко не біблійна тема і з любов"ю, нічого спільного не має... і захищати Росію немає потреби тоді коли ніхто на неї не нападає

      38.04.15, 12:12

      ***Поліцію викликати марно, треба писати заяву начальнику поліції Москви і в мерію»***
      Долбоёбы...
      Не ментов звать надо - а ПАРУ БУТЫЛОК "Коктейля Молотова" кинуть
      Вот тогда и менты прибегут мгновенно!!!
      ---
      Зато менты СРАЗУ отлавливают людишек с плакатами типа "МИРУ - МИР!"
      или "НЕТ ВОЙНЕ!" - такая пропаганда запрещена!