хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Оперативність Сенату вражає

Регулярні військові частини ЗС РФ + підготовлені московією бойовики + 5 колона уже рік ведуть неоголошену війну проти України...У Сенаті нарешті роздуплилися!


      
Сенат США одноголосно зажадав від Обами почати постачання зброї в Україну
Володя Костик 26 березня 2015, 01:28
 872
Сенат США одноголосно зажадав від Обами почати постачання зброї в Україну

Сенат США одноголосно прийняв резолюцію, в якій сенатори засудили атаку терористів на Маріуполь і закликали керівництво США надати Україні зброя.

Про це повідомив глава зовнішньополітичного відомства України Павло Клімкін, новину передає "Преса України".

"Сенат США одностайно ухвалив резолюцію: засуджує атаку на Маріуполь, закликає прискорити надання оборонної зброї та продовжувати тиск на РФ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше представник Держдепу США Джен Псакі розповіла, про те, чи погодиться президент США на постачання зброї в Україну.

Про це він сказала під час свого інтерв'ю російському телеканалу "Дощ".

"Це воля президента - приймати або не приймати те або інше рішення. Звичайно, наша мета і наше бажання - щоб Росія і проросійські сепаратисти в Україні строго виконували Мінські угоди. І ми дуже б хотіли, щоб це було реалізовано. Ми не збираємося вести війну чужими руками з Росією чи будь-якою іншою країною. Але, звичайно, ми розглядаємо різні варіанти, в залежності від того, що відбувається", - сказала вона.

Крім того вона зазначила, що якщо зброя і буде поставлятися то виключно оборонна. Крім того представник Держдепу зазначила, що для тиску на Росію є багато інших способів, якщо "сепаратисти продовжать йти по шляху агресії в Україні": введення нових санкцій і переговори з зовнішніми партнерами.

"Бувають моменти, які показують, що Мінські угоди все-таки дотримуються, але випадків, коли вони порушуються, набагато більше. І такі дії, як звільнення політичних в'язнів, відвід військ, відхід від узгоджених ліній вогню, рідко виконуються чітко та повністю. Тобто в США є досить багато варіантів, включаючи можливу поставку зброї в Україну", - заявила Псакі.

Також вона наголосила, що саме конфлікт в Україні став поворотним у відносинах між США та Російською Федерацією. 
7

Коментарі

126.03.15, 12:04

та да, они обычно долго "жуют", раздумывают, взвешивают, примеряют

    227.03.15, 07:41Відповідь на 1 від Hudson Hawk

    та да, они обычно долго "жуют", раздумывают, взвешивают, примеряютОЖИРЕВШИЕ...- а лишний жир тормозит мышление...

      32.04.15, 20:06Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      бюрократическая система