хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Божої кари, не уникнути

Янукович - молодший загинув?
Аня Бондар 22 березня 2015, 11:28
 5716  1
Янукович - молодший загинув?

Син екс-президента Віктора Януковича за повідомленнями українських та московських ЗМІ потонув під час риболовлі в озері Байкал.

Новину повідомляє «Преса України».

В ЗМІ швидко розповсюдилась інформація про загибель сина Віктора Януковича. За даними журналістів, він нібито потонув під час риболовлі в озері Байкал.

Зокрема, ця інформація зявилася на сайті інтернет-видання «Обозреватель» та національного антикорупційного порталу «Антикор».

«Сталося це в п'ятницю, 20 березня близько сьомої години вечора, причому протягом вчорашнього дня з місця трагедії надходила суперечлива інформація, за однією з версій Віктор Янукович провалився під лід, під час риболовлі зі своїм приятелем, ім'я якого не уточнюється», - пише «Антикор».

Крім цього, загибель Віктора Януковича нібито підтвердив і соратник Медведчука Михайло Павлів.

Нагадаємо, Управління державної поліції з економічних злочинів Латвії відкрило кримінальне провадження за фактом можливого "відмивання" грошей в розмірі 80 мільйонів доларів. Правоохоронці припускають, що цю суму з держбюджету викрали люди Януковича (родичі й соратники) і намагалися їх легалізувати через банки.

Читайте також:

7

Коментарі

123.03.15, 16:32

Собаці,-собача смерть!