хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Кацапським окупантам... українські скотомогильники

Ще один рашист з Башкортостану поїхав додому з України «грузом 200» (ФОТО)
Ще один рашист з Башкортостану поїхав додому з України «грузом 200» (ФОТО)

Громадянин Російської Федерації Алмас Махмутов, який родом із республіки Башкортостан, в ці хвилини «вантажем 200» повертається додому зі Східної України.

Про таку новину повідомляє «Преса України».

Російський так званий «доброволець», а насправді банальний найманець-убивця з міста Сала ват, був убитий 4 березня 2015 року в ході перестрілки в районі населеного пункту Дзержинськ (в районі шахти №8) від кулі снайпера.

В соціальних мережах про його поїздку найманцем повідомляється наступне:

«В Новоросії був добровольцем у складі "ГРУ СпН ДНР Хмурого». Від його сестри: «Алмас втік з хати 24 квітня 2014 року. Ми за ним їздили
раз, він ховався і залишався там. Ми йому купили квиток на 6-е число, він хотів приїхати. Але доля так склалася.:( За інформацією товаришів по службі він витягав пораненого друга з полі видимості снайпера і отримав сам смертельне поранення».

На сторінці загиблого російського терориста розміщено спільне фото з відомим терористом «донецької народної республіки» якимсь Гіві, яке ми і пропонуємо читачам «Преси України».

***
Нагадаємо читачам «Преси України», що у «донецькій народній республіці» її «доблесні воїни» в одній зі шкіл Донецька й в одному з кабінетів початкових класів влаштували справжнісінький тир, влаштувавши заради жарту стрілянину по гербу України і по намальованому їжачкові.

Читайте також:

8

Коментарі

16.03.15, 09:12

москалям, собача смерть

    26.03.15, 12:59

    "За інформацією товаришів по службі він витягав пораненого друга з полі видимості снайпера і отримав сам смертельне поранення" Як почитаєш, то всі гинуть або виконую гуманітарну місію, або "рятуючи" товаришів. Пам'ятаю, коли "наш" придурок ("наш" - це помилково громадянин України по паспорту) атакував донецький аеропорт (там де пустир зараз), то там його куля патріота і застала. То в вата новинах зобразили що його виявляться пораненим вивозили в контрольований Україною аеропорт (логіка де? опущенця за яким стаття плаче вивозили в аеропорт?). І там їхній камаз чомусь розстріляли. Чи то тому що вони чомусь зі зброєю їхали, чи ще з невідомим причин. Ну і вато візг - Україна вбиває поранених. Інфо не логічна. Їй не вірять хто читає, але ж раша є раша. Не збреше - не заспокоїться.

      36.03.15, 13:00

      То правдиво ця тварь загинула скоріше всього від шальної кулі. Тобто Бог дав шельмі отримати те що вона заслуговує

        46.03.15, 21:01Відповідь на 3 від gatyla

        Саме так