Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Сука, дорозводилася

В МВС підтвердили смерть Михайла Чечетова

КИЇВ. 28 лютого. УНН. У столичному главку МВс підтвердили смерть екс-народного депутата Михайла Чечетова, передає УНН.

Як повідомляється, він вистрибнув з вікна своєї квартири на 17 поверсі. Перед смертю він залишив прощальну записку. Текст записки наразі невідомий. На місці працює бригада правоохоронців та слідчих.

Нагадаємо, 21 лютого Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і застосував до екс-нардепа Михайла Чечетова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і як альтернативу визначив йому заставу у сумі близько 5 млн грн. Таке рішення оголосила слідча суддя Олеся Батрин.

“Клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно М.Чечетова задовольнити. Застосувати стосовно М.Чечетова запобідний захід у вигляді тримання під вартою ... до 14 квітня 2015 року”, — оголосила рішення О.Батрин.

Водночас суддя визначила альтернативний запобіжний захід екс-депутату — заставу у сумі близько 5 млн грн.

Суддя мотивувала своє рішення тим, що вручена підозра М.Чечетову є обгрунтованою. До того ж, він може переховуватися від слідства, може спробувати покинути Україну, впливати на свідків і на хід розслідування справи.

20 лютого Генеральна прокуратура повідомила колишньому народному депутатові України Михайлові Чечетову про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

ГПУ розслідує кримінальні провадження, розпочаті за фактом організації та проведення 16 січня 2014 року голосування у Верховній Раді України за “диктаторські законопроекти”, спрямовані на перешкоджання проведенню мирних акцій протесту.

7

Коментарі

128.02.15, 10:47

Самогубців хоронять за межами цвинтаря і, горять вони у пеклі, як найтяжчі грішники

    228.02.15, 15:30

    Усім відома "крилата" фраза цього покидька "развели как котят..."

    Доцільною вважаю тут іншу фразу "хвастался как лев, а погиб, как осел"

      31.03.15, 14:35Відповідь на 1 від Характерник+

      а не убрали его?