Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Мінська зрада інтересів України триває

У Мінську завершилися переговори контактної групи
Володя Костик 24 грудня 2014, 23:19
 724
У Мінську завершилися переговори контактної групи

Переговори контактної групи в Мінську, які спрямовані на врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях завершилися, ніхто з учасників переговорів пресі нічого не сказав, про що домовилися представники сторін - поки невідомо.

Зустріч тривала за закритими дверима близько п'яти годин, новину передає "Преса України".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Мінську розпочався черговий раунд переговорів щодо врегулювання ситуації на Україні. Участь у зустрічі приймали представники Росії, ОБСЄ, України та самопроголошених «народних республік» Донбасу.

«У ній беруть участь посол Росії в Україні Михайло Зурабов, представники самопроголошених Донецької та Луганської  «народних республік» Денис Пушилін і Владислав Дейнего, екс-президент України Леонід Кучма, а також делегація Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) на чолі зі спеціальним представником Хайді Тальявіні», - йдеться в повідомленні.

"При зустрічі дотримуватимемося колишнього порядку денного. Це чотири питання: відвід артилерії і засобів залпового вогню на безпечну відстань від лінії зіткнення, обмін полоненими, зняття економічної блокади Донбасу та введення в дію закону про особливий статус Донбасу", - заявив Пушилін.

6

Коментарі