Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Гриценко має рацію, поки не став М О


Анатолій ГриценкоУкраїнський політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (2012-2014), голова партії "Громадянська позиція" (2010-2014), голова Експертної ради партії "Громадянська позиція". Полковник запасу.
Два дійсно ключових питання23 грудня 2014, 17:30

Президент Порошенко, а за ним і представник ОБСЄ, повідомили: на наступній зустрічі в Мінську обговорять чотири блоки питань:

1) припинення вогню усіма сторонами;

2) відведення усіма сторонами важкої техніки;

3) обмін полонених "всіх на всіх";

4) доставка на окуповані території гуманітарних вантажів.

Нариваючись на критику, знову і знову наголошую: мінський формат переговорів та ще й з таким порядком денним, не дав дотепер (попри тяжкі односторонні перемир'я) і не дасть нам надалі – ні миру, ні територіальної цілісності, ні відновлення суверенітету України над окупованими ворогом територіями.

Чому? По-перше, тому що про домовленість з вказаних чотирьох питань нам уже повідомляли, після попередніх зустрічей у Мінську. Не виконано! Тому й наполягаю постійно на організації переговорів у іншому, женевському, чотиристоронньому форматі – за участю Євросоюзу і США. Тоді буде шанс домовитися швидше – і домовленості виконати.

По-друге, у мінському форматі дотепер не вирішені, а зараз, як бачимо, взагалі не плануються до обговорення набагато важливіші й дійсно ключові для України два питання:

1) виведення з території України російських військ, російської військової техніки та російських озброєнь;

2) відновлення контролю України за лінією свого Державного кордону – саме лінії Державного кордону, а не якоїсь "погодженої" з терористами і російськими генералами лінії на карті посередині Донбасу!

Переконаний, на вирішення саме цих двох питань Президентові треба спрямовувати основні зусилля. Звичайно, якщо в ході закулісних переговорів окупований Донбас Путіну ще не здали

8

Коментарі

Гість: Бухтояр

123.12.14, 20:41

могу тебя заверить чтао у него 100% есть рация.
А у тебя дятла нет и мозгов

    224.12.14, 17:05

    Хіба в нас є президент! Продажна курва - це м'ягко сказано!