Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

футурологи про майбутнє кацапстану

Росію чекає або мирний розвал або громадянська війна - російський експерт
Володя Костик 15 грудня 2014, 03:39
 1076
Росію чекає або мирний розвал або громадянська війна - російський експерт

Російський режим, який зараз керує країною не протримається і до середини 2015 року. Після того, як влада в Російській Федерації зміниться можна очікувати три варіанти розвитку ситуації, - мирний прихід нових лідерів, громадянська війна, чи розвал країни.

Таку думку у своєму блозі висловив політичний експерт Олег Паламар, новину повідомляє "Преса України".

Крім того він вважає, що війна на території України буде на пряму пов'язана з тим, як розгортаються події всередині РФ.

"Після того, як буде вирішено питання з Росією, Штатам доведеться подивитися очі в очі Китаю. І це вже буде дуже цікаво. І як вирішиться питання, буде залежати від багатьох факторів. У тому числі, від того, як вирішиться питання з Росією. Якщо зміна влади - це одне. Якщо розділ - це інше. Наскільки апетити Китаю будуть задоволені штатами за рахунок Росії і т. д", - вважає Паламар.

"Точно так само і в Росії. Я у всіх інтерв'ю говорив, що нинішній режим до середини 2015 року не дотягне. А що буде потім, залежить від десятків факторів і їх комбінацій. Сценаріїв декілька. Мирна зміна влади (наступник або умовний Ходорковський), мирний поділ Росії на кілька частин, не мирний розділ (громадянська війна). І від того, за яким сценарієм піде розвиток історії, залежить і скільки років буде війна в Україні", - зазначив він.

"Це, по-моєму, очевидно. А сказати просто - 7 років? Не знаю)) А чому не 9? або 4?))) А якщо 2? То потім сказати - так ситуація ж пішла зовсім не так, ми ж не припускали такого)) тому і 2))", - додав експерт.

11

Коментарі

115.12.14, 09:18

Карта неправильна!
Все буде трішечки НЕ ТАК! - від "Московії" має залишитись тільки ТЕ, що знаходиться ВСЕРЕДИНІ кільця "МКАД" (московська кільцева автодорога).
Подробиці - у відео про Чинайських "Телепатів Яйцями" = http://video.i.ua/user/295100/51651/412832/ = МЫ - КИТАЙЦЫ!!! А КИТАЙЦЫ - ЭТО ЧАЙНА (ШИНА)! Демографическая революция в Китае - сегодня мы видим ее последствия. О готовящемся Втором Нашествии Чинайцев...

    216.12.14, 21:47

    Карелію - Фінляндії повернути.