хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Влада, яка не захищатиме Україну...

Влада, яка не захищатиме територіальну цілісність і державний суверенітет України закінчить свлоє владарювання набагато гірше межигірського козляри ...втекти не встигне

   
Порошенко панічно боїться українців і сподівається на генералітет
Олена Ярмолюк 07 грудня 2014, 21:10
 556
Порошенко панічно боїться українців і сподівається на генералітет

Головнокомандувачу Петру Порошенку надають розвіддані, які не відповідають дійсності. Аналітики з Адміністрації президента більше турбуються про рейтинг голови держави, ніж про реальну підготовку до війни з російськими окупантами. Про це повідомляє у соцмережі активіст волонтерського руху «Армія SOS» Юрій Касьянов, новину передає Преса України.

«Розвідки у нас, фактично, немає. Важко навіть уявити, на підставі яких «розвідданих» приймають рішення командувачі секторів, начальник Генерального штабу, яка інформація лягає на стіл президента. Розмовляючи з людьми, близько розташованими (кабінет на Банковій) до президента, які впливають на інформацію, яку кладуть на головний стіл країни, я був вражений, наскільки вони далекі від реальності», - зазначає Бірюков.

Незважаючи на те, що в країні вже більше півроку йде справжня війна з Росією, президент і його оточення намагається закривати очі на те, що відбувається і втікає від реальності, ховаючись за всілякими «мирними планами».

«Аналітики президента наполегливо говорять тільки про «мирний план», захищаючи позицію патрона; всерйоз обговорюють падіння рейтингу голови держави в результаті ймовірної здачі всієї території Донецької і Луганської областей; вони панічно бояться війни, і тому намагаються не помічати цих загроз. Але не тільки страх перед війною паралізує людей у вищих ешелонах влади», - повідомляє волонтер.

Як виявилося, не менше російського агресора український гарант боїться власного народу. Президент допускає ситуацію, що незадоволені політикою керівництва країни, які пройшли бойове хрещення в зоні АТО добровольці, можуть повернути зброю на Київ. Страх народного гніву пояснює лояльне ставлення президента до генералітету.

«Ще сильніше вони бояться українців зі зброєю. Тому не створюється народне ополчення, і піддаються всілякої обструкції добровольчі батальйони. Тому президент не чіпає генералітет, розраховуючи на генеральську підтримку в разі загострення внутрішньополітичної обстановки. Яке це має відношення до розвідки, запитаєте ви?.. - Пряме.

Якщо об'єктивні розвіддані свідчать про нарощування угруповання вторгнення агресора - за цим не слідують загальна мобілізація і військовий всеобуч населення, тому що свої українці страшніше росіян. Якщо аналіз даних показує, що Генштаб неправильно керує військами, заганяючи їх у потенційні котли, то це зовсім не означає, що за генералам будуть прийняті кадрові рішення. Тому що страшно», - резюмує Касьянов.

7

Коментарі

17.12.14, 21:39

а хто ж обрав такого з Бендер? 54% це вам не жарти.
Тільки ми здатні з двох зол обрати найбільше і потім похвалятися.

    27.12.14, 21:45Відповідь на 1 від helsan

    Усе не настільки просто як декому здається.

      37.12.14, 22:06Відповідь на 2 від Характерник+

      Усе не настільки просто як декому здається.Я не люблю шаблонів.
      Це тільки у недоумкуватих не все так просто і це пожиттєво.
      Насправді, все геніальне дуже просте (не я сказав). Ви це заперечуєте, бо для Вас існує конура - "не все так прсто" аби заховати туди всі недолгі рішення.
      Це відомий психологічний виверт. Читайте Юнга.

        47.12.14, 22:06Відповідь на 2 від Характерник+

        Усе не настільки просто як декому здається.дійсно в той момент це можливо був найкращий вибор.

          57.12.14, 22:31Відповідь на 3 від helsan

          Навпаки, це у недоумкуватих усе дуже просто. І, це дійсно пожиттєво. Тут і Юнг непотрібен.
          Геніальне дійсно просте. Але не простою є та проблема яку спрощують, а тому відображають її неадекватно. У свою чергу неадекватний образ дійсності породжує і неадекватні дії. Вороги ж наші чекають недочекаються наших неадекватних дій. "Простота, хуже воровства"! Це також не я сказав, тільки цитую.
          Створювати у опонента неадекватний образ проблеми, а потім громити неадекватні дії такого невдахи це, дійсно прийом у боротьбі із опонентом. Однк успішим цей прийом буває тільки у разі коли опонент належним чином не освічений, чи недосвідчений. У нашій ситуації, у мого опонента - облом...

            67.12.14, 22:44Відповідь на 5 від Характерник+

            Навпаки, це у недоумкуватих усе дуже просто.І, це дійсно пожиттєво.Тут і Юнг непотрібен.Геніальне дійсно просте. Але не простою є та проблема яку спрощують,а тому відображають її неадекватно.У свою чергу неадекватний образ дійсності породжує і неадекватні дії. Вороги ж наші чекають недочекаються наших неадекватних дій."Простота, хуже воровства"! Це також не я сказав, тільки цитую.Створювати у опонента неадекватний образ проблеми,а потім громити неадекватні дії такого невдахи це, дійсно прийом у боротьбі із опонентом.Однк успішим цей прийом буває тільки у разі коли опонент належним чином не освічений,чи недосвідчений.У нашій ситуації,у мого опонента-облом.Облом у тих, хто не зрозумів навіть про що опонент сказав.
            "Простота, хуже воровства"-не про те тут, обломов.

              77.12.14, 22:56Відповідь на 6 від helsan

              Так і я про те ж. Опонент дійсно не зрозумів про що йдеться ... Доведеться ще раз прочитати сказане мною, або припинити дискусію.

                87.12.14, 23:04Відповідь на 7 від Характерник+

                Так і я про те ж. Опонент дійсно не зрозумів про що йдеться ... Доведеться ще раз прочитати сказане мною, або припинити дискусію.опонет зрозумів і підтримав Вас. Ви ж відгукнулися на це шаблоном, на що я Вам і відповів.
                Все.

                  97.12.14, 23:07Відповідь на 7 від Характерник+

                  Так і я про те ж. Опонент дійсно не зрозумів про що йдеться ... Доведеться ще раз прочитати сказане мною, або припинити дискусію.Якщо відповідді замало щодо влади, гляньте мої блоги.
                  Добраніч.

                    107.12.14, 23:26Відповідь на 9 від helsan

                    Добраніч!