хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

москальська хунта, чеченські ополченці, кадирівські карателі...

Кадиров своєю КТО продемонстрував, що таке хунта (ФОТО)
Слава Демкова 04 грудня 2014, 11:57
 12209  2
Кадиров своєю КТО продемонстрував, що таке хунта (ФОТО)

На думку відомого журналіста Аркадія Бобченка, глава Чечні Рамзан Кадиров своїми діями у відповідь на бунт в Грозному продемонстрував, що таке «хунта» насправді.

Такі новини Преса України повідомляє з посиланням на публікацію Бабченка на його сторінці в соцмережі.

Журналіст опублікував фото обгорілого Будинку друку в столиці Чечні.

«Ну, що. Всього п'ять годин - і ні Будинку друку, ні доведених до відчаю прихильників федералізації, танки фігачать на кожне ворушіння в самому центрі міста, режим КТО введено зі швидкістю світла.

Це до питання про те, що таке хунта», - пише він.

Інший журанліст Юрій Романенко рекомендує колегам, які описують сьогоднішні події в Грозному, називати речі своїми іменами:

«Журналісти, не забуваємо використовувати правильну лексику при оформленні новин - чеченські ополченці, московська хунта, кадирівські карателі, мирне населення».

Раніше повідомлялося, що в Грозному, столиці Чечні, введено режим контртерористичної операції. У центрі міста вночі прогримів потужний вибух, на вулицях почалася перестрілка, в столицю стягнули війська, чутна стрілянина з артилерії.

При цьому глава Чечні Рамзан Кадиров припускає, що бойовики, які розташувалися в Будинку друку прибули з іншого регіону.

У ході операції з ліквідації бойовиків у Грозному поранено вже 21 людину, четверо загинули.

9

Коментарі

14.12.14, 17:34

МОЛОДЦІ ДУДАЄВЦІ ! Храни, Господь, наших братьев из Ичкерии! Украинцы всегда восхищались вашим мужеством и стремлением к свободе от рашистов. Вечная слава Джохару Дудаеву! Мужества вам и дальше, до победного конца. Смерть рашистам! Слава Свободной Чечне! https://www.youtube.com/watch?v=e6GXxg_qJQw&feature=share ЗА НАШУ І ВАШУ СВОБОДУ ! СМЕРТЬ АНТИХРИСТУ Путину і кремлівському задолизу Кадирову та всім КАЦАПгадам ! СЛАВА УКРАЇНІ

    24.12.14, 18:24

    Патріоти Чечні почали діяти

      34.12.14, 19:04Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

      СМЕРТЬ кацапський окупантам та їх прихвостням!!!

        44.12.14, 19:18

        этого и следовало ожидать---главный КАЦАП в растерянности,ручки трясутся-только что по ящику показывали,глазки бегают-чмо кацапское---это только начало...................................

          54.12.14, 19:19Відповідь на 4 від снайпер1

          Влучно Ви його...

            64.12.14, 19:27Відповідь на 5 від Характерник+

            Влучно Ви його...была б моя воля---удавил бы эту суку

              74.12.14, 20:44

              я раніше війну в чечні так можна сказати нейтрально споглядав. а зараз з надією дивлюсь , що чеченський народ таки підніметься і завоює собі свободу . СЛАВА ІЧКЕРІЇ .