Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

хуйловцям українські скотомогильники

Донецький аеропорт - найбільший провал російського спецназу за всю його історію, - експерт
Олена Ярмолюк 02 грудня 2014, 19:18
 1395  1
Донецький аеропорт - найбільший провал російського спецназу за всю його історію, - експерт

За півроку російського вторгнення українська армія навчилася не тільки добре воювати і відбивати терористичні атаки, але і проводити якісні операції, які призводять до значних втрат серед терро-російських військ. Про цю зміну повідомляє у соцмережі військовий експерт Олексій Арестович, новину передає Преса України.

«Перемир'я в Донецькому аеропорту викликано тим, що наші хлопці провели надзвичайно грамотну, відмінно сплановану і добре здійснену операцію, яка завела атакуючих в пастку. В результаті загинуло не менше 100 військовослужбовців ЗС РФ, частина яких відноситься до розвідувальних частин і підрозділів спеціального призначення, а частина до північно-кавказьких бойовиків Осетії та Дагестану.

Величезні разові втрати спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ, і необхідність швидко поховати за ісламським звичаєм частину загиблих бойовиків, а також - можливість викриття і отримання українською стороною чергових доказів використання регулярних російських військ на території України, поставили російське командування в надзвичайно незручне становище», - пише Арестович.

Згідно думки експерта, російське командування змушене було просити про перемир'я, так як більша частина «трупів непрошених гостей» опинилися в зоні, яка знаходиться під контролем легендарних "кіборгів".

Арестович переконаний, що «тіла ми їм віддамо», однак іронізує експерт, зазначаючи, що Донецький аеропорт - став найбільшим провалом російського спецназу за всю його історію.

«Цікаво, проте, як росіянські полководці стануть пояснювати найбільший провал спецназу за всю історію його існування, з 1950 року?..Взагалі, очевидно, що дві Чечні і Сирія, а тепер і Україна, кремлівських горе-вояк, нічому не навчила. Підрозділи спеціального призначення і сила розвідки, як і раніше використовуються переважно для лобових штурмових дій, тобто як кваліфікована піхота. А це, в свою чергу, означає, що вся так звана "Російська військова реформа" - дута», - заявляє Арестович.

Військовий експерт вважає, що основа військової машини будь-якої держави - це міцні сухопутні війська, однак у російській армії з цим величезна проблема.

«Російські військові, які воюють в Україні понад півроку своїми штатними з'єднаннями і підрозділами, абсолютно не справляють враження:
- шаблонні дії,
- низький рівень підготовки,
- величезні втрати (див. http://oyblogg.blogspot.se/2014/11/22.html?m=1)
В результаті, спецназ використовують просто як піхоту, підготовлену краще цієї піхоти, але тут, у свою чергу, вступає в свою зловісну силу, хронічна нездатність російського командування грамотно планувати і проводити операції», - упевнений Арестович.

«Три місяці ці клоуни не можуть взяти аеропорт, роблячи по декілька штурмів на добу і маючи в своєму розпорядженні всі засоби збройної боротьби. Не допомагає ні використання "елітних підрозділів", ні заїжджі гастролери з святая святих: окремих курсів удосконалення ГРУ ГШ, снайперських груп з "Вимпела", спецназу ВВ. Всіх цих орлів раз за разом акуратно збирають по шматочках, пакують і відправляють під улюблені берізки. А більша частина з них - все ще валяється навколо аеродрому і - по інших містах і селах нашої улюбленої країни. Особливо не щастить спецназу, який використовують виключно безглуздо. Втрати його колосальні і безпрецедентні в історії цього роду військ.

Тільки в 24-ої обрспн (Новосибірськ) втрати склали понад 500 чоловік, бригада, фактично припинила існування. Вчора перші 17 трун привезли в Уссурійськ - це вже 14-а обрспн. 45-й полк - за заниженими оцінками, не менше 100 в/с», - аналізує втрати терро-російської армії активіст.

«Однак, ці втрати, хоч і величезні, досі були відносно рівномірно розмазані по календарю. Зараз же, російські переговорники мають блідий вигляд:
- найбільші разові втрати,
- масовий прихід трун, включаючи труни в Дагестан і Осетію, а там - своя специфіка,
- необхідність йти на принизливі прохання про перемир'я,
- і, найголовніше, докази участі російських спецпідрозділів у штурмі донецького аеропорту, які отримала в більш ніж достатній кількості українська сторона.
Це - один із найбільших провалів у новій російській військовій історії. Відбувся він не випадково, а став результатом видатної військової майстерності українських військових», - заявляє Арестович.

«Не дарма в підрозділах російських Внутрішніх військ розпочато оргмобмероприємства з підготовки до відправки в Україну зведених загонів цього роду військ - військового «м'яса» вже не вистачає, втрати величезні. Чи то ще буде», - додає він. 

10

Коментарі

13.12.14, 20:08

    24.12.14, 00:31

    Героям слава !!!