Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

СМЕРТЬ москальським окупантам та їх холуям

Партизани мінують пункти пропуску на кордоні з Росією (ФОТО)
Олена Ярмолюк 25 листопада 2014, 19:07
 1224  2
Партизани мінують пункти пропуску на кордоні з Росією (ФОТО)

Поки офіційний Київ направляє Росії ноти протесту у зв'язку з регулярними несанкціонованими переміщеннями російських гумконвоїв на територію України, партизани Донбасу почали мінувати пункти пропуску на кордоні з Росією. Партизани вважають, що таким чином вони зможуть запобігти проходженню на українську землю російського зброї і найманців. Про це у своєму блозі на LiveJournal пише zloy-odessit, новину передає Преса України.

Як виявилося, деякі пункти пропуску залишилися взагалі «безгоспними», так як українські прикордонники не можуть несли службу на територіях, тимчасово підконтрольних бойовикам. У той же час самі проросійські бандити не вважають за потрібне знаходиться на прикордонних пунктах.

«Партизани Донбасу відзвітували про свій візит на один з КПП на кордоні з Росією, через який із високодуховної та братської безконтрольно проїжджають колони техніки. На влаштованій фотосесії сміливці не тільки показали в якому стані знаходяться КПП, які крім усього іншого ще і не охороняються ні терористами, не солдатами РФ, але і продемонстрували, що наступну колону будуть чекати неприємні, вибухонебезпечні сюрпризи», - повідомляє Злий Одесит.

Партизани заявляють, що розташування мин буде різноманітним і регулярним, таким, щоб кожний раз для бойовиків це було сюрпризом.

«Зрозуміло, продемонстрований «сюрприз» змінить своє місце розташування, наївно було б подумати, що його ставлять там же де і сфотографували, та й не один він зовсім. Що ж до самої фотосесії, назвемо її так, то її підтекст більш ніж прозорий - ніхто і не приховує, що на сході Донбасу діють патріотично налаштовані українці, що поставили своєю метою убити якомога більше окупантів і сепаратистів, поки влада в Києві зволікає із звільненням своєї території і своїх громадян», - пише блогер.

Захисники Донбасу нагадують російським окупантам і їх найманців, що на українській землі куля їх може очікувати за кожним кущем і під кожним горбком може лежати міна.

«Так, тепер перед проїздом через цей КПП вперед пустять самогубців з міношукачами, кінологів з собаками і батюшку з іконою Божої матері. Так, 50 на 50, що «сюрпризи» будуть знайдені і розміновано. Так, колона знову увійде на територію України і знову ж таки з розрахунку 50 на 50 не подорвется. Але сам факт, що в будь-який момент за будь-яким кущем або поворотом, може пролунає постріл - вже деморалізує окупантів, багатьом з яких вся ця війна до одного місця», - зазначає Злий Одесит. 

Читайте також:

13

Коментарі

126.11.14, 10:07

***на сході Донбасу діють патріотично налаштовані українці, що поставили своєю метою убити якомога більше окупантів і сепаратистів, поки влада в Києві зволікає із звільненням своєї території і своїх громадян***
---
А у той же час Президент України ВЕДЕ БІЗНЕС у ВОРОЖІЙ державі!
У РФіі частка продукції "РОШЕН" \Липецького і Київського "розливу"\ = 7%
У Порошенка в Севастополі судноремонтний завод - і ніхто його "віджимати" не має наміру!
Чому ж у РФіі така ЛОЯЛЬНІСТЬ (навіть ЛЮБОВ) до Президента Ворожої Країни?!
https://www.youtube.com/watch?v=0iXskFYyJH4 = Про Донбасскій ДОГОВОРНЯК, та про про БАРДАК В КИЇВІ, "дякуючи" якому йде війна на Донбасі!

    226.11.14, 21:47Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Маєте рацію!

      327.11.14, 19:33

      Справжні Герої