хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Таємнича параша



Автор Татьяна Гребенник:
" Потрясающая страна! Страна, не имеющая национальной самоидентификации! Гимна НЕТ (Гимн СССР), флага НЕТ (флаг Нидерландов), Герба НЕТ (Двуглавый орёл, встречается ещё в древнем Шумере! В Золотой Орде, в Черниговском Княжестве, в Австро-Венгрии, и ещё сотнях гербов, каким хером он в Московию попал, даже сам этот орёл не в курсе), Москву основал шестой сын Киевского князя Владимира Мономаха - Юрий Долгорукий, матрёшку - слямзили у китайцев, балалайку - у монголов (Она называлась ДОМБРА), национальной кухни - НЕТ! (Очень глупо называть украинский борщ - ЩИ, по той простой причине, что свежей капусты нет, и заменяли её квашенной), пельмени - ну это вообще смешно! Подобное блюдо, существует в любой кухне, любого народа, только называется по разному: манты, равиоли, хинкали,вареники, и т.д.
Национальный герой - Сталин (Иосиф Джугашвили, грузин), Великий поэт - Пушкин (потомок эфиопов), Великий Космос - Королёв (житомирский укроп), Великий Брежнев - опять укроп...... Бля...... Да где же руския???? Где же Путин???? Да нет нихрена!!!! Жопа, какая-то.....".
11

Коментарі

118.11.14, 17:19

Джугашвилі значить ПО ГРУЗИНСЬКИ "жидівський син " а всі СУЧАСНІ символи МОСКОВІЇ з"явились 300років тому по згоді жидомасонів світу при МАСОНцарю ПЬОТРУ 1 якого підмінили так як зараз жидПутін має 5 двійників а сам з 2005року боіться виізжати з Москви та не виступає на людях тому і з жінкою розвівся щоб з нею не їхати по дипломатичній церемоніі десь і незнайомити з іншими бо вона в курсі хто справжній Путін ...двійник того Путіна приізжав в Крим і в Австралію ! Памятайте що ті які називають себе "русскими " насправді брешуть бо вони всім світом до 1705року звалися московитами або мокселями або москалями і кацапами а справжні руські люди це ми украінці !2)Назва "Росія" яку вперше використав ПЬОТР 1- є калькою нашоі давньої нашоі назви на єврокартах "Русії "! СЛАВА Україні !

    218.11.14, 18:52

    А великий поширювач кукурудзи МИкити Хрущов

      318.11.14, 23:21Відповідь на 2 від М_Ірина

      Наскільки я пам"ятаю він народився на Добасі.

        419.11.14, 09:21

        Додам - назва калька з грецької "Русь". Саме слово "Русь" - синонім слова вікінги. Тільки якщо вікінгами назвали як правило німецькомовних то руссю - бойові загони з різних етносів - скандинавів, фіно-угрів, слов'ян, балтів, хоча з перевагою скандинавів. Та й "вєлікій та могучій" це не народна мова, а так звана вульгарна латина (перекреслено) церковно-слов’янська. Яка була створена зі староболгарської в якості лінгва франка для багатоетностної Київської Русі.

          522.11.14, 21:27