хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

СМЕРТЬ москальським окупантам

На Донбасі, потрапивши в засідку, загинули чергові найманці з Росії
Саша Казимирский 18 листопада 2014, 15:35
 1116
На Донбасі, потрапивши в засідку, загинули чергові найманці з Росії

Сьогодні вночі, як тільки тепер стало відомо, в засідку потрапила чергова диверсійно-розвідувальна група (ДРГ) з «армії новоросії», яка повністю була сформована з найманців з Російської Федерації.

Про таку новину повідомляє «Преса України».

Повних подробиць зараз немає, але відомо, що «новоросійська» ДРГ була «спіймана» біля Волновахи, яка знаходиться під контролем українських Збройних сил.

Новину підтвердили також і самі терористи, повідомивши про це на своїх сторінках соціальних мереж.

«В районі Волновахи вночі в засідку потрапила ДРГ армії Новоросії, на жаль ми понесли серйозні втрати! За нашими даними 3 бійця потрапили в полон (один важко поранений). Укрофашисти повідомили відразу - міняти полонених бійців групи не будуть!!!»

За скупими даними українських військових, які просочилися в ті ж соцмережі, стало відомо, що «в районі #Гранітне, вночі, силами 2 батальйону 72 бригади були взяті в полон 5 російських військовослужбовців, 1 офіцер. 1 не доїхав, помер від поранення».

За іншими даними, захоплених росіян виявилося семеро.

«6 полонених, сьомий рашкан здох по дорозі (шльопнули, мабуть, і правильно зробили)», - повідомляє з місця подій ще один український військовий.

Нагадаємо читачам «Преси України», що на території так званої «донецької народної республіки» цієї ж ночі був убитий якийсь Вахід Ефендієв, який «журналістом» приїхав у Донецьку область з Дагестану...

10

Коментарі