хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Допомога прийде, але боротися за свободу потрібно самим

Байден летить до Порошенка для обговорення питання про надання зброї Україні
Олег Мисько 15 листопада 2014, 18:06
 1710  2
Байден летить до Порошенка для обговорення питання про надання зброї Україні

Віце-президент США Джо Байден під час візиту в Україну обговорить з президентом України Петром Порошенком питання поставок американської зброї до України у випадку повномасштабного розгортання військових дій на Донбасі.

Про це заявив радник глави української держави Олег Махніцький, новину передає "Преса України". 

"Президент України Петро Порошенко та віце-президент США Джо Байден, який прибуде в Україну з офіційним візитом 21 листопада, обговорять умови військової допомоги Сполучених Штатів Україні", - йдеться в публікації.

Радник президента України сказав, що "ми не просимо США воювати за нас, однак нам потрібен досвід ведення сучасних воєн". На думку Махніцького, самих слів підтримки від стратегічних партнерів України вже недостатньо.

Нагадаємо, що екс-сенатор Гордон Хамфрі заявив, що США може надати українській армії летальну зброю. Він розповів, що у новообраному сенаті США є набагато більше шансів для підтримки рішення про надання зброї Україні.

Читайте також:

5

Коментарі

115.11.14, 22:45

"У випадку... може надати..."
Якого ще випадку вони чекають?

    216.11.14, 17:05

    Наверное, ждут пока из нас половина будет убита, затем еще с полгодика повыражают озабоченность, потом еще полгодика подождут подтверждения что это _ российские войска, а там, может быть, выдадут нам (оставшимся) рогатки

      321.11.14, 19:22

      саме так