хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Порушення кримінальної справи проти Юрія Луценка – замовлення



Народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Олесь Доній вважає порушення Службою безпеки України кримінальної справи за фактом розголошення державної таємниці Юрієм Луценком замовленням спецслужб.

«Цілком очевидно, що справа є політичним замовленням з боку українських спецслужб. На жаль, це пов’язано з політичною діяльністю Юрія Луценко як лідера Громадського руху «Народна самооборона», – заявив він.

Народний депутат нагадав, що попередні кримінальні справи, порушені проти Юрія Луценка, зокрема стосовно авіаперельотів, «фактично розсипалися». «Тепер, після того як «Народна самооборона» виступила проти руйнування демократичної коаліції і проти виходу з неї фракції НУ-НС, раптово з’явилася справа про порушення державної таємниці», – сказав Олесь Доній.

«Відповідно, якщо розцінювати кожну відповідь офіційних осіб засобам масової інформації про діяльності ДУСі Президента як порушення держтаємниці, тоді в Україні до кримінальної відповідальності притягуватимуться не лише міністри, а й журналісти, які пишуть про ДУСю», – зауважив політик.

За словами Олеся Донія, ситуація, що склалася в Україні, вимагає насамперед злагодженості. «Потрібно йти на поступки одне одному в політичних питаннях. Потрібно думати не про те, що нас роз’єднує, а об’єднати ті сили, які хоча ще й не ворогують, але вже почали опонувати одне одному, – «Нашу Україну», «Народну самооборону» і БЮТ», – наголосив народний депутат.

Джерело: "Народна самооборона"
11

Коментарі

18.09.08, 13:33

ніхріна в нас теємниць нема. про нас все знає котрозвідка відповідних держав. тим паче про яку таємницю може йти мова, якщо в політиці протеже із за кордону.

шось сказав, сам непоняв