хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Убий, рашистського зхагарбника!!!

На Донбас зайшла 56-а десантно-штурмова бригада – Снєгирьов
Саша Дащук 10 листопада 2014, 23:50
 1370
На Донбас зайшла 56-а десантно-штурмова бригада – Снєгирьов

З території Російської Федерації на Донбас зайшла колона російських десантників, які воювали у Чеченській Республіці та Республіці Дагестан.

Про це повідомив лідер громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов, новину передає «Преса України».

«З території Росії (Каменськ-Шахтинський , Ростовська область) в Україну зайшла колона військової техніки 56-ї окремої десантно-штурмової бригади. Місце постійної дислокації - м. Камишин (Волгоградська область)», - йдеться у повідомленні.

За його словами, у серпні 1999 р. бригада брала участь у бойових діях у Чечні і в Дагестані. Батальйонна тактична група воювала на Північному Кавказі (місце дислокації - Ханкала).

У грудні 1999 року підрозділи 56 бригади і ДШМГ ФПС прикривали чеченську ділянку російсько-грузинського кордону.

Раніше повідомлялось, що до районів, які контролюються бойовиками, не припиняється надходження з території Росії значної кількості військової техніки та особового складу. Триває концентрація військової техніки бойовиків та ЗС РФ вздовж лінії розмежування.

Крім того, на блокпості терористів, який розміщений біля Новоазовська Донецької області, зафіксовано позицію російського зенітно-ракетного комплексу «Панцир».

Нагадаємо, інтенсивність обстрілів бойовиками позицій українських силовиків в зоні антитерористичної операції зросла з прибуттям із РФ чергового «гумконвою» з живою силою і озброєнням.

Читайте також:

6

Коментарі

111.11.14, 07:17

СМЕРТЬ, проклятим окупантам!!!

    211.11.14, 09:44

    Путін хоче щоб його солдат годувала Україна
    А стояти в Донбасі вони можуть роками