Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марина

35 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Для чого нам ті вороги, коли є ОБСЄ???

Місія ОБСЄ злила військовим РФ місце розташування ЗСУ
Володимир Сагайдачний 11 листопада 2014, 05:57
 1083
Місія ОБСЄ злила військовим РФ місце розташування ЗСУ

Представники моніторингової місії ОБСЄ інколи роблять речі, що можна кваліфікувати, як відкрите підігравання Російській Федерації в війні на Донбасі. Так, під час трьохсторонньої зустрічі ОБСЄ та військових представників РФ та України в «Спільному центрі контролю та координації», європейці оприлюднили місце розташування українських військ в районі населеного пункту Карлівка.

За допомогою представників ОБСЄ російська сторона дізналась про точне розташування важкої артилерії та танків українських сил в районі населеного пункту Карлівка Донецької області. Передає новину Преса України.

Окрім цього моніторингова місія ОБСЄ повідомила про те, що буде і надалі співпрацювати в такому руслі, та пожалілася на українських військових котрі затримали представників місії на 2,5 години перевіряючи їх документи.

Варто зауважити, що в так званому «Спільному центрі контролю і координації» спільно працюють Збройні сили України представники ОБСЄ та військові РФ, котрі надають терористам політичну та військову підтримку. Хоча офіційна Москва досить не визнає присутності своїх військовослужбовців на території України.

Також варто зауважити, що в українському суспільстві наростає недовіра до роботи моніторингової місії ОБСЄ та підозра в співпраці місії з терористами

5

Коментарі

111.11.14, 07:58

може бути

    211.11.14, 09:46

    НЕ дивує, адже 80% ОБСЄ - "рідні брати з Росії"
    Ось така шльондра Європа