хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

хуйловцям українські скотомогильники

Партизани знищують бойовиків, як білок - ударом в око
Олена Ярмолюк 10 листопада 2014, 14:27
 1071  2
Партизани знищують бойовиків, як білок - ударом в око

Невідомі месники знищують бойовиків на блокпостах в окупованих містах майстерним способом - ударом ножа в око. Рахунок загиблих в такий несподіваний спосіб терористів пішов вже на десятки. Експерти вважають, що в даному випадку «попрацювали фахівці найвищого класу влучності». Про це повідомляють місцеві жителі в соцмережі, новину передає Преса України.

Очевидці стверджують, що все відбувається вночі, при повній тиші і практично в «стані ворога».

«У Горлівці та Ясинуватій вату не просто вирізали - били не в горло і серце, а саме в око. Фахівці пояснили, що це робиться для того, щоб смерть була миттєвою і беззвучною, але вимагає певних знань і навичок.

Працювали ну дуже хороші профі. Найбільшу реалістичну версію на питання «Хто це міг бути?» мені назвали. Схильний їй вірити, але поки не готовий називати. Схоже, колупання вати в українській історії торкнулося тіх коренів, про яких вата хіба що в казках чула», - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Андрій Сливка.

Також, місцеві жителі наводять і інші приклади жорстокої помсти невідомих партизан, опис яких викликає просто «тремтіння в колінах» у звичайних громадян.

«Є якісь незрозумілі дивацтва. Справа в тому, що у «бєсят» в Горлівці розриви-розломи в місці захоплення руки. Тобто лівої йде захоплення лівою, правою - заводящий удар в око. Але ЯК треба хапати, щоб порвати-поламати руку в місці хвату? І слідів боротьби, опору - немає», - говориться ще в одному повідомленні користувача мережі.

«Причому «бєсята» ж попарно на постах. Одномоментно двох зняти, це ніндзі якісь. В Ясинуватій зв'язок зник одночасно з кількома постами. Там мова йде мало не про десятки трупів. Схоже сєпари розбудили якесь «Древнє зло», яке почало їх жерти», - додає цей же автор.

Варто відзначити, що в мережі почали з'являтися також відео-докази жорстоких розправ над бойовиками. Однак українські військовослужбовці та представники партизанського руху не знімають на відео і не фотографують трупи загиблих, так як вважають такі дії нелюдськими. У той же час самі представники «руського миру», не обтягнені подібними моральними міркуваннями, проводять подібні відео зйомки. 

Читайте також:

4

Коментарі