хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

лугандонець окопався у Києві!

Бутусов: ГПУ і Центрвиборчком готують переворот
Илья Скибинский 10 листопада 2014, 11:35
 1304
Бутусов: ГПУ і Центрвиборчком готують переворот

Відомий український журналіст Юрій Бутусов прокоментував заяву прокурора Києва Сергія Юлдашева (на фото) про те, що батальйон «Айдар» може займатися підготовкою державного перевороту.

Цю новину передає «Преса України».

Бутусов вважає лицемірством заяви Юлдашева, який намагається в очах простих українців з бійців добровольчих батальйонів зробити мало не слуг Володимира Путіна, які не дають новій владі будувати процвітаючу державу.

«Прокурор Києва Юлдашев вважає, що батальйон "Айдар" готує державний переворот. А я вважаю, що державний переворот готує Генеральна прокуратура і Центрвиборчком. Це вони "віджимають" владу в людей. Юлдашева треба поставити на місце. А його місце - в Луганську, він прямо звідти став прокурором Києва», - заявив Бутусов.

Журналіст упевнений, що з такими заявами Юлдашеву слід повертатися в Луганськ і радувати місцевих прихильників демократії звинуваченнями на адресу «Айдар», а добровольці вже розібралися б з ним за законами військового часу.

«Так от треба повернути Юлдашева в Луганськ. Там його слова про державний переворот зустрінуть оплесками. А батальйон "Айдар" зможе відповісти Юлдашеву як годиться, за законами військового часу», - додав Бутусов.

Варто відзначити, що поки що високопоставлені чиновники намагаються зробити добровольців і активістів ворогами суспільства, у ЗМІ з'являється все більше даних про дивні дії «нової» влади. Зокрема, відомий український телеканал і ряд політиків звинуватили главу ЦВК в отриманні хабара за «правильний» підрахунок голосів на декількох мажоритарних округах. Тільки київський прокурор не вбачає в цьому загрозу державної влади

3

Коментарі

Гість: _bogdashka22

110.11.14, 20:10

интересно, а ему ты тоже приговор вынесешь?