хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Хто, і чому, боїться "Айдар" ?

Київ побоюється, що «Айдар» здійснить військовий переворот в країні
Олена Ярмолюк 07 листопада 2014, 20:11
 1248  1
Київ побоюється, що «Айдар» здійснить військовий переворот в країні

Черговий нездоровий резонанс піднімається навколо добровольчого батальйону «Айдар», комбат якого Сергій Мельничук нещодавно став народним депутатом України від Радикальної партії. Прокурор Києва Сергій Юлдашев вважає батальйон «Айдар» внутрішньою загрозою, здатною провести військовий переворот в країні. Про це на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє керівник прес-служби столичної прокуратури Олена Яхно, новину передає Преса України.

Прокурор Юлдашев зазначив неконтрольованість «айдаровців» і як приклад нагадав про те, як кілька днів тому бійці захопили вертолітний майданчик Януковича в Києві і зажадали повернути майно державі.

«Одна справа, коли вони на Сході захищають нашу державу. Інше - коли вони їдуть у міста зі зброєю. Зокрема, в столицю. Навіть більше, я вважаю це внутрішньою загрозою. Погодьтеся, вони ж не прогнозовані. Можуть навіть військовий переворот здійснити», - процитувала Яхно слова Юлдашева.

Раніше ми повідомлялиКомандир батальйону «Айдар», новообраний народний депутат України від Радикальної партії Сергій Мельничук затримав 3-х сбушних шпиків, які стежили за ним. Ще дві машини спецслужби втекли.  

Читайте також:


30%, 3 голоси

70%, 7 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

18.11.14, 07:04

    28.11.14, 09:16

    "Айдар," у першу чергу жахає хуйловців

      38.11.14, 16:21

      викидні і нинішня влада одне і теж