хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Хто, голосував за п"яту колону?

Приблизно 70 депутатів, що голосували в січні за «диктаторські закони» знову потрапляють у ВР
Виктория Ветрук 27 жовтня 2014, 18:46
 249
Приблизно 70 депутатів, що голосували в січні за «диктаторські закони» знову потрапляють у ВР

У Верховну Раду знову потрапляють приблизно 70 депутатів, які голосували за так звані "диктаторські закони" (16 січня 2014 року). Повідомляє новину "Преса України".

Варто зазначити, що за партійними списками до парламенту потраплять лише 15 таких кандидатів від "Опозиційного блоку". В свою чергу, решта проходять по мажоритарних округах.

Якщо розглядати кандидатів з "Опозиційного блоку", то за "диктаторські закони" голосували: Бахтеєва Тетяна, Мірошниченко Юрій, Нечаєв Олександр, Новинський Вадим, Білий Олексій, Волков Олександр, Воропаєв Юрій, Горіна Ірина, Долженков Олександр, Коваль Олександр, Корж Павло, Льовочкіна Юлія, Мирний Іван, Шатворян Вілен та Нестор Шуфрич.

Крім того, за результатами голосування, в Раду не пройшли 26 осіб, які йшли за списками Комуністичної партії України та "Сильної України".

Нагадаємо, що партія "Опозиційний блок" - політична сила, яка утворилася шляхом об'єднання шістьох політичних партій для участі у позачергових виборах до Верховної ради України. До Опозиційного блоку увійшли: "Партія розвитку України", партія "Центр", "Нова політика", "Державний нейтралітет", "Україна - Вперед!" і "Трудова Україна". До блоку долучилися лідери колишньої Партії регіонів, яка після Другого Майдану вже не виступала окремою політичною силою та не висувалась до парламенту 2014 року.

11

Коментарі

127.10.14, 19:46

та ж стара номенклатура і корупціонери яким добре жилось за режиму Яника нікуди не поділись . але як на мене ім не має чого радіти . я таки боявся що їх буде більше .
мені сподобався вислів американця -
Американці перепливуть океан, щоб битися за демократію, але не перейдуть вулиці, щоб проголосувати."
— Білл Вон.
щось похоже можна і про українців сказати . досить мала явка людией на цих виборах . і це наша біда . бувші депутати все робили щоб люди їм не довіряли .

    228.10.14, 16:46

    тупоголовые голосовали