хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

СМЕРТЬ москальським окупантам та їх холуям

СБУ затримала банду «Ската», яка готувала проголошення «ОНР»
Саша Дащук 27 жовтня 2014, 13:09
 710
СБУ затримала банду «Ската», яка готувала проголошення «ОНР»

Співробітники СБУ викрили та знешкодили злочинну групу та її ватажка «Ската», яка за завданням російських спецслужб готувала проголошення так званої «Одеської народної республіки».

Про це повідомили у прес-службі СБУ, новину передає «Преса України».

Згідно з повідомленням, співробітник Генштабу Збройних сил РФ Степанов Г.Г завербував ватажка групи, мешканця Одеси «Л», на прізвисько «Скат» та передавав з Москви обумовленими каналами зв’язку інструкції та готівку для організації антиукраїнської діяльності.

«За визначенням «кураторів» з РФ основним завданням цієї диверсійно-підривної групи було підбурити мешканців мирного регіону до злочинів проти конституційного ладу, спровокувати проголошення т.зв. «Одеської народної республіки», організувати  незаконні збройні формування з числа підготовлених найманців», - розповіли у СБУ.

Підтримку злочинній групі також надавав горлівський терорист Ігор Безлєр (Бєс), до якого «Скат» особисто виїжджав для отримання інструкцій.

«У кожного члена злочинної групи були визначені іноземними ляльководами обов’язки – з числа колишніх контрабандистів цигарок «Скат» створив «бригаду», яка забезпечувала доставку вибухівки та зброї з території невизнаного Придністров’я, здобуттям інформації з обмеженим доступом про розташування сил Нацгвардії, СБУ, систем ППО та військових кораблів, займався колишній військовослужбовець «Зокер». Особливій перевірці підлягали кандидати до т.зв. «силового блоку» групи – бойовики «Сніжок» та «Сіріус» особисто вербували та навчали найманців для проведення диверсій та підривних акцій», - зазначили у прес-службі.

Співробітники спецслужби в ході обшуків вилучили понад 3 кг тротилу, детонатори, зброю та боєприпаси, листівки антиукраїнського змісту, засоби зв’язку, вибухівку, спецзасоби негласного зняття інформації. Також вилучено матеріали таємної переписки із російським громадянином Степановим.

Раніше повідомлялось, що СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України зруйнувала корупційну схему збирання поборів з посадовців та підприємців Сумської області.

17

Коментарі

128.10.14, 06:34

    228.10.14, 22:45

    *u a_flag*

      328.10.14, 22:49