хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

ху@ловці знову обкакалися

Шведи озброїлися і почали полювання за російським підводним човном
Олена Ярмолюк 22 жовтня 2014, 15:50
 1269
Шведи озброїлися і почали полювання за російським підводним човном

Шведські чоловіки виявили чітку громадянську позицію і готові зі зброєю в руках захищати територію своєї країни від висадки іноземних диверсантів. Незважаючи на відсутність точної інформації, шведи впевнені, що вони полюють саме на росіян. Про цю новину повідомляє Преса України.

Збройні сили Швеції, які ведуть пошуки чужого підводного човна біля Стокгольма, закрили повітряний простір над частиною Стокгольмського архіпелагу. Близько до зони пошуку також заборонено наближатися цивільним судам. У той же час, представники мисливських асоціацій та ветеранів збройних сил Швеції самоорганізувалися в охоронні загони, щоб не допустити висадки на шведські острова російських диверсантів. Чоловіки здійснюють цілодобове патрулювання районів, де був зафіксований невідомий підводний човен.

Цікаво, що ЗС Швеції насправді не можуть реально здійснювати повноцінний контроль над великою кількістю островів, на яких розташовується держава, тим не менше, вимагає, щоб поки йде пошук, громадяни країни залишалися у своїх домівках. Однак, ветерани, які проявили ініціативу, не згодні з вимогою влади і мають намір допомагати ВС по мірі своїх сил і можливостей.

Свої дії активісти координують через закриті спільноти в соціальних мережах. Всі добровольці озброєні мисливськими рушницями та іншими спецзасобами. Передбачається, що кожен з них повинен вміти дати відсіч ворогові, який несподівано з'явився. При цьому, шведи впевнені, що вони полюють саме на російських диверсантів, хоча поки що це тільки припущення офіційної влади, засноване на запеленгованому сигналі про лихо російською мовою.

Раніше ми повідомлялиНезважаючи на категоричну відмову Міністерства оборони РФ визнати можливу аварію свого підводного човна в Балтійському морі, російська сторона все ж направила до стокгольмського архіпелагу корабель глибоководної розвідки Професор Логачєв.

4

Коментарі

122.10.14, 21:21